Technology

Contact met Google is verwijderd, u kunt het gemakkelijk herstellen, ken het proces

Over het algemeen kunnen gebruikers die Android-telefoons gebruiken eenvoudig lokale contacten synchroniseren of back-uppen naar de cloud. Als het contact om de een of andere reden wordt verwijderd, kan het gemakkelijk worden teruggehaald.

Nieuw-Delhi: Over het algemeen kunnen gebruikers die Android-telefoons gebruiken eenvoudig lokale contacten synchroniseren of back-uppen naar de cloud. Als het contact om de een of andere reden wordt verwijderd, kan het gemakkelijk worden teruggehaald. Laat het ons weten, enkele manieren die hiermee verband houden, die u kunnen helpen bij het opnieuw herstellen van verwijderde contacten.

Als de telefoon de Google Contacten-app heeft

Als u een telefoon met stock-Android gebruikt, is de Google Contacten-app vooraf geïnstalleerd. Als de telefoon deze app heeft, kan het contact eenvoudig worden hersteld. Het is ook handig voor gebruikers die deze app al op hun andere telefoons hebben geïnstalleerd.
Om het contact nu te herstellen, opent u de Google Contacten-app op uw telefoon.
-Hier vind je linksboven het hamburgermenu, na erop geklikt te hebben ga je naar de instellingen optie.
Hierin krijgt u bij het naar beneden scrollen de optie om de wijziging ongedaan te maken onder Contacten beheren. Nadat u erop hebt geklikt, selecteert u het Google-account waarvan u uw contacten wilt herstellen.
Hier wordt nu het dialoogvenster geopend, selecteer de tijd erin die u ongedaan wilt maken. Als het contact bijvoorbeeld kort daarvoor is verwijderd, kan 10 minuten worden geselecteerd of als het eerder is gebeurd, moet de tijd dienovereenkomstig worden geselecteerd.
Hier wordt u gevraagd of u de contactgegevens van de back-up wilt wijzigen. Daarna moet je op de bevestigingsknop tikken. Dan worden uw contacten hersteld.

Lees ook, Verander eenvoudig je WhatsApp-nummer, Chats blijven hetzelfde

Als de telefoon geen Google Contacten-app heeft

Als uw telefoon geen Google Contacten-app heeft, kunt u contacten op een webgebaseerde manier herstellen.
Open hiervoor https://contacts.google.com op telefoon of computer. Klik hier op het tandwielpictogram in de rechterhoek. Dan moet u hier op de optie Wijziging ongedaan maken klikken.
Hierna moet u ook hier de tijd selecteren om het ongedaan maken te wijzigen en te bevestigen. Hierna wordt het verwijderde contact weer hersteld.
-Als u contacten rechtstreeks van de back-up van uw Google-account wilt herstellen, moet u hier naar de instellingen van de Android-telefoon gaan en op Instellen en herstellen klikken en Contacten herstellen selecteren. Hiermee kunt u het contact herstellen.

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button