Technology

De DM-zoekbalkfunctie van Twitter is erg handig, berichten verzenden is gemakkelijk voor Android-gebruikers

De DM-zoekbalkfunctie van Twitter is erg handig voor u. Dit verlost u van het gedoe om helemaal door te scrollen om een ​​gesprek te zien. Dit kan uw berichtenervaring gemakkelijker maken. Laat ons weten wat de DM-zoekbalkfunctie van Twitter is.

New Delhi: de DM-zoekbalkfunctie van Twitter is erg handig voor u. Dit verlost u van het gedoe om helemaal door te scrollen om een ​​gesprek te zien. Dit kan uw berichtenervaring gemakkelijker maken. Laat ons weten wat de DM-zoekbalkfunctie van Twitter is. Via deze functie kunnen directe berichten worden gezocht door de namen van gebruikers of groepen in de zoekbalk te typen.

Deze functie zal profiteren

De zoekbalk in Twitter DM (Direct Messages) toont het bovenstaande gesprek met behulp van de namen van gebruikers of groepen. Vroeger moest je helemaal scrollen om het gesprek te zien, maar nu is berichten via deze functie heel gemakkelijk geworden. Nu moeten gebruikers de naam invoeren van iedereen wiens gesprek ze willen zien in de zoekbalk. iPhone-gebruikers maakten lange tijd gebruik van deze functie, waar het na 2 jaar wachten nu Android-gebruikers bereikt.

Lees ook, Paytm heeft een nieuwe faciliteit gelanceerd, nu kun je gemakkelijk slots voor Vaccin boeken

emoji komt naar twitter
Microblogging-site Twitter kan emoji-reacties bevatten zoals like, cheer, hmm, sad en haha. Momenteel is het testen van deze functie aan de gang. Deze informatie is getweet door app-onderzoeker Jane Manchun Wong, die deze reactie zelf heeft getraceerd. Twitter heeft gepost dat Twitter momenteel werkt aan de weergave van tweetreacties. Likes, Cheer, Hmm, Sad, Haha. Ook verteld dat er momenteel werk aan de gang is door Cheer and Sad Emoji te doen. Ook werd in het bericht getoond dat het aantal mensen dat met verschillende emoji op het bericht zou reageren zou komen.

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button