Technology

Dit beste plan van Vi zal Jio en BSNL verslaan, deze grote faciliteit met dagelijks 4 GB data

Jio en BSNL hebben krachtige plannen bedacht om hun gebruikers het hof te maken. Hoe kan Vi (Vodafone India) in zo’n situatie achterblijven. Onlangs heeft Vi een geweldig data-abonnement voor zijn gebruikers bedacht.

Nieuw-Delhi: Jio en BSNL hebben krachtige plannen bedacht om hun gebruikers het hof te maken. Hoe kan Vi (Vodafone India) in zo’n situatie achterblijven. Onlangs heeft Vi een geweldig data-abonnement voor zijn gebruikers uitgebracht. Waarbij ook gratis bellen, sms’en en gratis toegang tot populaire OTT-apps wordt gegeven met dagelijks 4 GB data.

Weet wat er speciaal is in het plan van Vi

Vi heeft drie abonnementen met 4 GB data per dag. Deze abonnementen zijn van Rs 299, Rs 449 en Rs 699. In deze drie plannen geeft het bedrijf dagelijks 4 GB data met FUP. Het bijzondere van het plan is dat ze komen met voordelen zoals Weekend Data Rollover en Binge All Night.

Wat is er speciaal aan Weekend Data Rollover en Binge All Night

In Weekend Data Rollover kunnen gebruikers de resterende gegevens van de weekdagen in het weekend gebruiken. Tegelijkertijd biedt het bedrijf onder Binge All Night onbeperkte data aan van 12.00 uur tot 06.00 uur en wordt het niet afgetrokken van de dagelijkse gegevens die beschikbaar zijn in het plan.

Lees ook, 5G Smartphone 2021: Als iemand zakvriendelijk is, zal iemand zijn zak moeten verliezen

Wat is het verschil tussen de drie plannen?

Indien gezien, is er geen ander verschil dan de geldigheid in alle drie de plannen. Het bedrijf krijgt een geldigheid van 28 dagen in het plan van Rs 299, 56 dagen in het plan van Rs 449 en 84 dagen in het plan van Rs 699. In alle plannen wordt onbeperkt bellen gegeven aan elk netwerk in het hele land. Afgezien hiervan wordt ook gratis toegang tot Vi Movies & TV Classic gegeven in deze abonnementen die elke dag 100 gratis sms’jes bieden.

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button