Technology

Geërgerd met iemand op Instagram, nu kun je zoveel mensen tegelijk blokkeren

Instagram is een populaire app. Maar vaak worden zulke mensen in deze app gevonden die je onnodig beginnen lastig te vallen. Deze mensen worden een hoofdpijn voor je. Maar nu is je probleem opgelost op Instagram.

Nieuw-Delhi: Instagram is een populaire app. Maar vaak worden zulke mensen in deze app gevonden die je onnodig beginnen lastig te vallen. Deze mensen worden een hoofdpijn voor je. Maar nu is je probleem opgelost op Instagram. Via deze functie kunnen gebruikers veel mensen tegelijk blokkeren en opmerkingen van veel mensen verwijderen.

Gebruik deze functie

U kunt deze functie gebruiken door naar uw bericht te gaan en de onderstaande opmerkingen samen te selecteren, waarna de optie voor het beheren van opmerkingen komt door op de drie stippen te klikken. Die opmerkingen kunnen worden verwijderd nadat de verwijderoptie beschikbaar is. Hierdoor kunnen nu steeds meer mensen worden geblokkeerd. Als je een gebruiker hebt geblokkeerd, krijgt hij de melding niet. Maar de opmerking van hem wordt niet verwijderd, wat u zelf zult moeten doen.

Lees ook, dit zijn de krachtige telefoons van 2020, nu in 2021 is er kans om tegen een hele lage prijs te kopen

Kan meerdere mensen tegelijk blokkeren

Laat ons u vertellen dat gebruikers de optie krijgen om te blokkeren door naar de instellingsoptie te gaan. Als je naar Instellingen gaat en naar Privacy gaat, moet je de lijst selecteren, waarna je iedereen kunt blokkeren door op Reacties blokkeren van te klikken. Daarnaast heeft Instagram de netizens ook de mogelijkheid gegeven om de opmerking bovenaan te plaatsen. Je kunt drie reacties (Pin to Top 3 Comments) bovenaan houden, zodat positiviteit zichtbaar is op je post.

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button