Technology

itel’s eerste lancering van een 4G-functietelefoon, groot scherm met wifi-ondersteuning en 8 games

Itel heeft zijn eerste 4G-functietelefoon gelanceerd. Deze featurephone van Itel is itel Magic 2 4G. Deze telefoon is speciaal voor degenen die een 4G-functietelefoon willen en op zoek zijn naar een upgrade. Laat ons wat speciale dingen van de telefoon weten. Prijs en functies itel Magic 2 is een premium telefoon met glanzend design.

Nieuw-Delhi: Itel heeft zijn eerste 4G-functietelefoon gelanceerd. Deze featurephone van Itel is itel Magic 2 4G. Deze telefoon is speciaal voor degenen die een 4G-functietelefoon willen en op zoek zijn naar een upgrade. Laat het ons weten enkele speciale dingen van de telefoon.

Prijs en functies

itel magic 2 is een premium telefoon met glanzend design. Het bedrijf zegt dat de batterij lang meegaat. Het bijzondere is dat deze 4G feature phone Wi-Fi en Hotspot-tethering ondersteunt. Het kan worden aangesloten met 8 apparaten. Deze telefoon zal beschikbaar zijn in de kleuren zwart en blauw. De handset kan worden gekocht voor Rs 2.349.

telefoon opslag

Deze featurephone van itel heeft 64 MB RAM en 128 MB interne opslag. De opslag van de telefoon kan worden vergroot tot 64 GB. Deze featurephone van itel heeft een 1.3 MP camera aan de achterzijde met flitser. Draadloze FM met opnamefunctie is in de telefoon gegeven. Afgezien hiervan zijn er automatische oproeprecorder, LED-zaklamp, one-touch mute en 8 vooraf geladen games in de featurephone.

Lees ook, Paytm heeft een nieuwe faciliteit gelanceerd, nu kun je gemakkelijk slots voor vaccins boeken

accu

De Itel Magic 2 4G-functietelefoon wordt ondersteund door een 1.900 mAh-batterij, die een stand-bytijd van 24 dagen geeft. De batterij van de telefoon geeft 30 uur 4G gesprekstijd en 33 uur 2G gesprekstijd. De featurephone wordt geleverd met de King Voic-functie van Itel Mobile. De featurephone van Itel ondersteunt 9 regionale talen en je kunt er tot 2.000 contacten in bewaren.

vervangende garantie

Het bedrijf heeft 100 dagen vervangingsgarantie gegeven op de telefoon. Terwijl eenmalige schermvervanging ook beschikbaar is voor een jaar.

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button