Technology

Je kunt WhatsApp-chats ook gemakkelijk opslaan, weet wat het proces is

Op WhatsApp chat je dagelijks met veel mensen. Sommige chatten is met familie en sommige met vrienden. Afgezien hiervan zijn tegenwoordig kantoor- en werkgerelateerde chats ook alleen op WhatsApp begonnen. In een dergelijke situatie zijn sommige chats erg belangrijk die u wilt opslaan.

Nieuw-Delhi: Op WhatsApp chat je dagelijks met veel mensen. Sommige chatten is met familie en sommige met vrienden. Afgezien hiervan zijn tegenwoordig kantoor- en werkgerelateerde chats ook alleen op WhatsApp begonnen. In een dergelijke situatie zijn sommige chats erg belangrijk die u wilt opslaan. We vertellen je hoe je deze chats kunt opslaan

Waarom is het belangrijk om sommige chats op te slaan?

Eigenlijk gebeuren er tegenwoordig een aantal dingen in chats die mensen ook voor de goede orde bewaren. Afgezien hiervan verdwijnt de WhatsApp-geschiedenis, zelfs nadat het virus de mobiel binnendringt. In een dergelijke situatie moet u uw WhatsApp-chats opslaan. Zodat na het opnieuw installeren van WhatsApp op de telefoon, alle oude chats terugkomen.

Opslaan in uw Gmail-account

U kunt uw WhatsApp-chats opslaan in uw Gmail-account. Hiervoor moet je naar WhatsApp-instellingen gaan en naar Chase History gaan. Hier moet u de optie Chat exporteren selecteren. Selecteer nu de chat waarvan u de chat wilt opslaan. Eenmaal geselecteerd, gaat deze chat naar je e-mailaccount. Je hebt ook de mogelijkheid om op te slaan met mediabestanden of bestanden op te slaan zonder.

Lees ook, Jio Fiber-gebruikers aan slag, nieuwe postpaid-abonnementen gelanceerd, veel voordelen met gratis OTT-apps

WhatsApp zal van kleur veranderen

WhatsApp gaat zeer binnenkort van kleur veranderen, waarna je chatervaring helemaal nieuw zal zijn. Er wordt verteld dat het bedrijf momenteel werkt aan een wijziging in de meldingsinterface van WhatsApp, waarbij je de melding in donkerblauwe kleur in plaats van groene kleur krijgt.

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button