Technology

Paytm is een nieuwe faciliteit begonnen, nu kun je gemakkelijk slots voor Vaccin boeken

Naast het vinden van beschikbare slots voor Vaccine op Paytm, kun je nu ook slots boeken om Vaccine geïnstalleerd te krijgen. Dat heeft het bedrijf maandag laten weten. Paytm zei: “Paytm-gebruikers kunnen nu ook zoeken naar en boeken van slots voor vaccins in hun dichtstbijzijnde centra via de Paytm-app.

Nieuw-Delhi: Naast het vinden van beschikbare slots voor Vaccine op Paytm, kun je nu ook slots boeken om Vaccine geïnstalleerd te krijgen. Dat heeft het bedrijf maandag laten weten. Paytm zei: “Paytm-gebruikers kunnen nu ook via de Paytm-app slots voor vaccins zoeken en boeken in hun dichtstbijzijnde centra. Met deze service kunnen Indiërs gemakkelijk slots boeken om gevaccineerd te worden en immuniteit te krijgen. Dit zal helpen in de strijd tegen de huidige pandemie.

Veel bedrijven zoeken goedkeuring

Covin-chef RS Sharma zei onlangs dat meer dan een dozijn bedrijven, waaronder grote digitale bedrijven zoals Paytm, MakeMyTrip en Infosys, goedkeuring vragen om een ​​boekingsservice voor het vaccin aan te bieden. De regering had vorige maand nieuwe richtlijnen uitgevaardigd om Covin te integreren met apps van derden, wat de weg vrijmaakte voor digitale apps om een ​​dergelijke faciliteit te bieden.

Lees ook, Tecno Spark 7T: enorme korting op de telefoon in de eerste cel, ken de prijs en krachtige functies

Deze service al gegeven

Eerder in mei lanceerde Paytm de ‘Vaccine Founder’-faciliteit op zijn app om gebruikers te helpen bij het vinden van slots voor vaccins. Een woordvoerder van Paytm zei: “Het is ons streven om India te helpen sterker uit deze pandemie te komen. Onze vaccinzoeker helpt burgers om gemakkelijk slots te boeken en zich te laten vaccineren in de dichtstbijzijnde centra “

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button