Technology

Tecno Spark 7T: enorme korting op de telefoon in de eerste cel, ken de prijs en krachtige functies

Tecno’s nieuwe budget-smartphone Tecno Spark 7T is vandaag voor het eerst te koop aangeboden. De telefoon heeft veel functies die niet beschikbaar zijn in goedkope telefoons. De eerste verkoop van deze telefoon is vandaag vanaf 12.00 uur gestart op de e-commerce website Amazon.

Nieuw-Delhi: Tecno’s nieuwe budget-smartphone Tecno Spark 7T is vandaag voor het eerst te koop aangeboden. De telefoon heeft veel functies die niet beschikbaar zijn in goedkope telefoons. De eerste verkoop van deze telefoon is vandaag vanaf 12.00 uur gestart op de e-commerce website Amazon. Functies zoals 48 megapixel AI achteruitrijcamera, video bokeh, time-lapse, slow motion, AI portret, smile shot zijn voorzien in deze smartphone. De prijs van de telefoon is ook erg laag. Dus laten we weten wat de prijs is van Tecno Spark 7T en wat de aanbiedingen zijn die ermee worden aangeboden.

Prijzen & Aanbiedingen

De prijs van 4 GB RAM en 64 GB opslag van Tecno Spark 7T is Rs 8.999. Het kan worden gekocht in de kleuren Jewel Blue, Magnet Black en Nebula Orange. Tijdens de eerste verkoop wordt er een korting van Rs 1.000 mee gegeven.

Specificaties van TECNO SPARK 7T

Op Android 11 gebaseerde HiOS v7.6 is in deze telefoon gegeven. Afgezien hiervan heeft het een 6,52-inch HD Plus Dot Notch IPS-scherm met een resolutie van 720×1600 pixels. De helderheid van het scherm is 480 nits. De telefoon heeft MediaTek Helio G35-processor, 4 GB DDR4x RAM en 64 GB opslagruimte, die met behulp van een geheugenkaart kan worden vergroot tot 512 GB.

camera

Deze telefoon van Techno heeft drie camera’s aan de achterkant, waarvan de primaire lens 48 megapixels is, die een diafragma / 1.8 heeft. De tweede lens is VGA en de derde is AI-lens. Bij de camera wordt een quad-flitslicht geleverd. Veel functies zoals AI Beauty Mode, Smile Shot, Portrait, HDR, 10X Zoom en Slow Motion zijn beschikbaar bij de camera. Voor selfie heeft deze telefoon een 8 megapixel camera met dubbele flitser.

Lees ook, dit zijn de krachtige telefoons van 2020, nu in 2021 is er kans om tegen een hele lage prijs te kopen

accu

De telefoon heeft een enorme batterij van 6000 mAh waarvan wordt beweerd dat deze 29 uur aan videoweergave biedt. Er is ook een waarschuwing voor volledig opladen met de batterij. Voor connectiviteit is er een drievoudig kaartslot beschikbaar, dat wil zeggen dat u een geheugenkaart met twee simkaarten tegelijk kunt gebruiken. De telefoon heeft 2G, 3G, 4G LTE, dual-band wifi, GPS en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting.

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button