Technology

U kunt nu spraakberichten verzenden op Twitter, gebruik deze functie op deze manier

Het gebruik van Twitter is nu nog leuker geworden. Je kunt nu ook spraakberichten versturen via Twitter. Met deze functie kunnen gebruikers spraakberichten verzenden als directe berichten.

Nieuw-Delhi: Het gebruik van Twitter is nu nog leuker geworden. Je kunt nu ook spraakberichten versturen via Twitter. Met deze functie kunnen gebruikers spraakberichten verzenden als directe berichten. Net als spraaktweets, zullen spraakberichten ook 140 seconden lang zijn.

Gebruik deze functie

Het eerste dat u hiervoor moet doen, is uw app bijwerken. Ga hierna naar het vakje met Direct Messaging en klik op de knop met spraakopname. Hierna neemt u het bericht op en is het klaar om verzonden te worden. Ja, als je wilt, kun je het ook beluisteren door een bericht te sturen. Dit spraakbericht is zowel op de mobiele app als op de desktop te horen.

Lees ook: Deze 5G-smartphone die tot nu toe is gelanceerd, met sterke functies, is zakvriendelijk, iemand zal zakken moeten verliezen

dit is het volledige proces

Allereerst moet je naar Direct Messages (DM’s) gaan. Hier moet je op het pictogram Nieuwe spraakopname tikken om je stem op te nemen.
-De opname van zijn stem zal beginnen. Als je klaar bent, moet je daar op het stopbericht tikken.
Hier krijg je een andere optie. Je kunt naar je opgenomen stem luisteren voordat je deze naar je fans stuurt.
-U kunt het verzenden of verwijderen wanneer u tevreden bent met uw stem en uw punt.
Op dezelfde manier kunt u een bericht verzenden door de spraakopname op iOS ingedrukt te houden. Hier kunt u uw gesprek verzenden door het pictogram voor spraakopname vast te houden.

.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button