Today News

Als het verbod in Delhi is opgeheven, ontdek dan wat de reisrichtlijnen voor de metro zijn

Nieuw-Delhi: Actieplan met graduele respons (Grapje(Onder geel alarm in Delhi)Geel alarm) Is aangebracht. Gezien de ernst van de omgeving heeft de DMRC nu haar richtlijnen herzien, die in ieder geval de verspreiding van covid-infectie zullen helpen voorkomen.

DMRC geeft nieuwe richtlijnen uit

DMRC Covid-19 (Covid-19Hiervoor zijn nieuwe richtlijnen opgesteld. In de regel zullen treinen met 50% zitcapaciteit worden toegestaan. Ook mogen er geen passagiers in de metro staan. Om ervoor te zorgen dat de richtlijnen worden nageleefd, heeft de DMRC besloten het aantal poorten te beperken en de toegang tot metrostations te controleren.

Volg de nieuwe regels

De nieuwe regels kunnen de passagiers wat ongemak bezorgen, maar het volgen van de regels is beslist beter dan hun leven op het spel te zetten. Passagiers liepen risico op besmetting en overlast door overbevolking buiten metrostations vorige keer als gevolg van toegangscontrole. Nu wordt het een uitdaging voor DMRC om dit probleem op te lossen.

Lees meer: ​​Patiënten staken door artsen; Geen tijdige behandeling krijgen

De regering van Delhi heeft een gele waarschuwing afgegeven

Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal (Arvind Kejriwal) Zei dat het besmettingspercentage van Kovid-19 in Delhi de afgelopen 2 dagen meer dan 0,5 procent is geweest. In Delhi zijn zondag 290 gevallen van coronavirus gemeld en maandag 331. Om de situatie onder controle te krijgen wordt geel alarm afgegeven.

Gele voorzichtigheid is met beperkingen gekomen

Er geldt een avondklok van 22.00 uur tot 05.00 uur
Op bruiloften en begrafenissen mogen slechts 20 mensen aanwezig zijn.
Slechts 2 passagiers kunnen reizen in auto, e-riksja, taxi en fietsriksja.
– Recreatie- en waterparken zijn gesloten
Bioscoopzalen, theaters en multiplexen zijn gesloten

Lees meer: ​​​​Premier Modi was de eerste passagier die aan boord ging van de Kanpur Metro, vergezeld door CM Yogi

Gele waarschuwing onder GRAP

Actieplan met graduele respons (GrapjeIn Delhi is geel alarm afgegeven. Volgens de GRAP-waarschuwing is Level-1 (gele waarschuwing) in Delhi geïmplementeerd onder het Graded Response Action Plan nadat het infectiepercentage gedurende 2 opeenvolgende dagen tot 0,5% is gestegen. Als het infectiepercentage meer dan 1 procent is, wordt niveau-2, dat wil zeggen oranje waarschuwing, afgegeven als niveau 3 of meer dan 2 procent meer dan 2 procent is, oranje waarschuwing en als niveau-4, dat wil zeggen meer dan 5 procent rood alarm wordt gegeven uitgegeven.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button