Today News

Amit Shah voegde de naam Samajwadi Party toe aan ABCD en kondigde de nieuwe volledige vorm aan

Nieuw-Delhi: In UP nadert de aankondiging van de parlementsverkiezingen (UP Election 2022). Tussen de politieke partijen groeit overigens het politieke gekibbel. In deze aflevering hebben BJP-leider en minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah vandaag met geweld SP-supremo Akhilesh Yadav omsingeld en de Samajwadi-partij (SP) ABCD beschreven.

Tijdens een openbare bijeenkomst in Hardoi, ooit het bolwerk van de Samajwadi-partij, zei de minister van Binnenlandse Zaken van de Unie dat in het ABCD van de Samajwadi-partij, A ‘misdaad en terreur’ betekent, B ‘nepotisme’ betekent, C ‘corruptie’ betekent en D . Betekenis ‘oproer’. In deze situatie moeten de mensen van de staat op hun hoede zijn voor deze partij en haar leiders.
Het ABCD van de Samajwadi-partij is anders. Voor hen betekent A ‘misdaad en terreur’, B betekent ‘broedernepotisme’, C betekent ‘corruptie’ en D betekent ‘oproer’: minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah van de Unie op een openbare bijeenkomst in Hardoi pic.twitter.com/0piqlnBOMr

JP Nadda wordt in verband gebracht met de rellen

Aan de andere kant zei de nationale president van de BJP, JP Nadda, in Hapur, Uttar Pradesh: “Er waren 600 rellen tijdens de regering van Akhilesh Yadav. Het is hun familie, ze eten anders en laten andere tanden zien. Terwijl hij de eerste minister was, kreeg Akhilesh Yadav de zaak van 15 terroristen terug, de rechtbank was ook tegen.

Premier Modi heeft vorige regeringen als doelwit genomen

Evenzo zei premier Modi tijdens de opening van het Kanpur Metro-project in UP dat eerdere regeringen hadden gedacht iets te doen, maar nu wordt het werk rechtstreeks uitgevoerd. Modi zei: “Als er voorheen de gedachte was om het bedrijf te runnen, is er vandaag de dag de gedachte om iets te doen, te werken en resultaten te boeken. Als er eerder pogingen zijn gedaan om van het probleem af te komen, wordt vandaag een permanente oplossing gekozen om het probleem op te lossen. Het grootste voorbeeld van zelfvoorzienend India.

Evenzo hebben andere BJP-leiders ook de Samajwadi-partij scherp aangevallen, daarbij verwijzend naar de vorige regering. Het is vernomen dat de BJP op de politieke maandag voor de UP-verkiezingen de leider van de Samajwadi-partij probeerde te omsingelen.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button