Today News

‘BJP is geen vader-zoon of moeder-zoon naamloze vennootschap’, getuigen aanval op SP-Congres Maharaj, bekijk video

Nieuw-Delhi: In de aanloop naar de komende parlementsverkiezingen in Uttar Pradesh (UP Election 2022), is de politieke retoriek van de leiders geïntensiveerd. In deze aflevering viel Sakshi Maharaj, parlementslid van de Bharatiya Janata Party (BJP), terwijl hij een functie toesprak, scherp Akhilesh Yadav, Mayawati en de congrespartij aan.

SP-BSP-Congres Naamloze vennootschap: Getuige

BJP-parlementslid Sakshi Maharaj zei dat u de betekenis van BJP begrijpt, het is geen naamloze vennootschap zoals vader-zoon sci-fi, noch is het een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals de Italiaanse moeder-zoon. Het is niet de naamloze vennootschap van zuster Mayawati. Het is BJP, BJP. Wie zegt eerst India, de mensen van India na India.

Jij luistert ook

‘Koptekst’

Het is opmerkelijk dat Sakshi Maharaj vaak in de krantenkoppen staat voor zijn toespraken. Een paar dagen geleden zei getuige Maharaj over de intrekking van de landbouwwet van de centrale regering dat de rekeningen zijn gemaakt, ze zijn verwend, ze zullen weer terugkomen, het kost wat tijd om ze weer te maken. Premier Modi heeft een groot hart, hij heeft een groot hart. Er is geen breuk tussen premier Narendra Modi en Yogi Adityanath.

Lees ook- Vikram Misri, een Chinese expert, is de nieuwe plaatsvervangende NSA van het land geworden, zal hij rapporteren

Datums voor het nieuwe jaar worden bekend gemaakt

We vertellen u dat de verkiezingen voor de Assemblee in UP, Uttarakhand, Punjab, Goa en Manipur volgende maand kunnen worden aangekondigd. Alle partijen inclusief BJP, Congres, SP, BSP zijn actief in de verkiezingscampagne. Het valt echter nog te bezien of de verkiezingen op de geplande datum zullen worden gehouden of worden uitgesteld vanwege de groeiende gevallen van coronavirus omikron.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button