Today News

BJP-parlementslid Tejaswi Surya pleit voor terugkeer van bekeerlingen – Er moeten jaarlijkse doelen worden gesteld

Nieuw-Delhi: Tejaswi Surya, een BJP-parlementslid uit Bangalore, heeft zich uitgesproken tegen hindoes die zich tot andere religies hebben bekeerd. Zijn verklaring wordt fel bediscussieerd. In feite riep Tejaswi Surya moslims en christenen op om zich tot het hindoeïsme te bekeren.

De video is viraal

De video van de toespraak van Tejasvi Surya bij Sri Krishna Math in Udupi op 25 december gaat viraal op sociale media. Tejasvi Surya zei dat hindoes uit angst of hebzucht uit hun oorspronkelijke religie zijn verdreven. De enige mogelijke oplossing voor deze ongelijkheid is de terugkeer van al deze mensen naar het hindoeïsme.

Het BJP-parlementslid zei: “Degenen die het hindoeïsme om verschillende sociaal-politieke en economische redenen door de geschiedenis heen hebben verlaten, moeten hun moederreligie volledig teruggeven aan het hindoeïsme.” Tejaswi twitterde een video van de toespraak, waarin hij zei dat India opnieuw opkwam als een “wereldleider” na eeuwenlang te zijn geregeerd door buitenlandse indringers.

Bekijk de video

‘Politiek-imperialistische ideologie is een andere religie’

BJP-jongerenleider Surya zegt dat de islam en het christendom niet alleen religies zijn, maar politiek-imperialistische ideologieën. Deze religies geloven dat hij de hoogste is en dit is het fundamentele verschil tussen deze religie en het hindoeïsme. Hij voegde er verder aan toe dat deze religies door het zwaard werden gepropageerd. De hindoe is verbannen uit de religie van zijn moeder en de enige mogelijke oplossing is om deze inconsistentie op te heffen.

Tejaswi zei dat degenen die hun moederreligie hebben verlaten en het hindoeïsme om verschillende sociaal-politieke en economische redenen in de geschiedenis van India hebben verlaten, hun moederreligie volledig moeten terugbrengen naar het hindoeïsme. De video kwam op de hielen van een video van de Dharma Sangsad in Haridwar, die haatzaaiende uitlatingen van hindoeleiders bevatte, wat leidde tot het indienen van een FIR tegen de Dharma Sangsad.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button