Today News

Corona-medicijn malnupiravi en nieuw vaccin-CORBEVAX, COVOVA goedgekeurd, groot nieuws in Omicron-crisis

Nieuw-Delhi: Te midden van groeiende gevallen van coronavirus en ommicroncrisis heeft het ministerie van Volksgezondheid van de Unie 1 medicijn en twee nieuwe vaccins tegen coronavirus goedgekeurd. CORBEVAX- en COVOVAX-vaccins zijn goedgekeurd in India. Het ministerie van Volksgezondheid van de Unie heeft ook coronaire drug Malnupiravir goedgekeurd.

Minister van Volksgezondheid Mansukh Mandavia feliciteerde

Bij deze gelegenheid tweette de minister van Volksgezondheid van de Unie, Mansukh Mandavia, dat felicitaties aan India! Om de strijd tegen covid-19, CDSCO, te versterken, heeft het ministerie van Volksgezondheid het dringende gebruik van het vaccin-CORBEVAX, COVOVAX en het antivirale medicijn Malnupiravi in ​​één dag goedgekeurd.

Goedkeuring van het derde vaccin gemaakt in India

De minister van Volksgezondheid, Mansukh Mandavia, tweette later dat het CORBEVAX-vaccin India’s eerste zelfgemaakte RBD-eiwitsubeenheidvaccin tegen Covid-19 is, ontwikkeld door het in Hyderabad gevestigde bedrijf Biological. Het is een hattrick! Nu is in India een derde vaccin ontwikkeld.

Lees meer- Delhi: Scholen, bioscoopzalen gesloten, winkels open op parenbasis! De vergadering van vandaag van de Chief Minister

Hij schreef in zijn volgende tweet dat het nanodeeltjesvaccin, COVOVAX, zou worden ontwikkeld door het Seram Institute of India, Pune.

Coronamedicijn wordt gemaakt in India

De minister van Volksgezondheid, Mansukh Mandavia, tweette dat Malnupiravir, een antiviraal medicijn, nu door 13 bedrijven in het land wordt ontwikkeld voor beperkt gebruik in noodsituaties om volwassen patiënten met Covid-19 en patiënten met een hoog risico op het ontwikkelen van de ziekte te behandelen. Wilskracht.

Lees meer: ​​​​Sonia Gandhi hijst de vlag op de oprichtingsdag van het congres

Hij twitterde dat premier Narendra Modi zelf de strijd tegen Kovid-19 van voren had geleid. Al deze goedkeuringen zullen de wereldwijde strijd tegen de wereldwijde epidemie versterken. Onze farmaceutische industrie is een aanwinst voor de hele wereld. Sarve bhavantu sukhinah, sarbe santu niramayah.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button