Today News

De aanval van de BJP-leider op Wesi, zei: Als je Janeu draagt, zing je de naam van Ram!

Shamli: De minister van Uttar Pradesh Panchayati Raj, Bhupendra Singh Chowdhury, beweerde zondag dat AIMIM-chef en parlementslid Asaduddin Waisi de naam van Ram na ‘Janeu’ zouden zingen na de komende parlementsverkiezingen. Chowdhury maakte de opmerkingen tijdens een jongerenconferentie in Shamli.

Chowdhury gerichte YC

Chowdhury zei over de verklaring: “Ik heb de mensen die aanwezig waren op de bijeenkomst verteld dat als je de regering van Yogi Adityanath opnieuw in de staat vormt, je AIMIM-chef Asaduddin Waisi zal zien die jenu draagt ​​​​en de naam van Ram reciteert.”

Lees meer: ​​​​verklaring van SP-leider: BJP heeft moslims onaangeroerd, mensen zullen vestingwerken slopen bij verkiezingen

‘We schuiven onze agenda naar voren’

Gevraagd waarom hij denkt dat YC het zal doen, zei Chowdhury: “We brengen onze agenda vooruit. Volgens onze agenda gaat Akhilesh Yadav naar de tempel en congresleider Rahul Gandhi draagt ​​Janu en noemt iedereen zijn stam. Het is de invloed van onze ideologie die ervoor heeft gezorgd dat mensen hun agenda hebben opgegeven.

‘Van de ene tempel naar de andere lopen’

Hij zei: ‘Degenen die aan politiek van tevredenheid deden. Hij spreekt over minderheden. Degenen die het bestaan ​​van Heer Rama niet erkenden en voor de rechtbank een beëdigde verklaring aflegden dat Rama een fictief personage is, dwalen nu na Janu van de ene tempel naar de andere.

Lees meer: ​​Twitter-oorlog tussen ministers en oud-ministers over ontslag parlementsleden, toon ‘bewijs’ van ministeriële rellen

YC tegengegaan

Toen hem hierover werd gevraagd, zei YC: ‘Al met al, wat is er met de mensen gebeurd. Waarom wil je mijn reactie als iemand onzin maakt? Ik wil niet reageren op zulke gekke uitspraken. Het is opmerkelijk dat de YC-partij heeft besloten kandidaten te werven voor 100 zetels bij de komende parlementsverkiezingen in Uttar Pradesh. Owaisi roept moslims op om hun eigen leiderschap op te bouwen om zichzelf op te bouwen als een politieke kracht.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button