Today News

De dochter van een Bundelkhand-taxichauffeur droeg een militair uniform en de dorpelingen begroetten haar hartelijk

Chhatarpur: De Bundelkhand van het land staat bekend om zijn analfabetisme, armoede en droogte, maar tegenwoordig is Sabita, de dochter van Dasharath Adivasi, een automobilist uit het dorp Gadha in het district Chhatarpur, in het leger gestapt. Toen Sabita voor het eerst haar dorp bereikte nadat ze soldaat was geworden, leek het een festival en werd ze hier hartelijk ontvangen. Sabita, de dochter van Gada uit een klein dorp in het district Chhatarpur, sloot zich aan bij het Indiase stamleger en toen ze voor het eerst in het dorp kwam na het voltooien van haar opleiding, legden de dorpelingen haar op haar hoofd. Ezel Dasharatha, die een inheemse taxi bestuurt, droomde dat zijn dochter na het lezen en schrijven naar de overheid zou gaan. Sabita wilde het leger in en het land dienen en beiden vervulden deze droom.

Sabita Adivasi is geselecteerd in het Indiase leger

Sabita werd geselecteerd voor het inheemse Indiase leger en werd vervolgens naar Maujpur in het Alwar-district van Rajasthan geroepen voor training. Zodra Sabita haar dorp bereikte na 8 maanden training, stond iedereen te popelen om haar te verwelkomen. Voordat Sabita de dorpsgrens bereikte, stonden mensen haar te begroeten en zodra ze aankwam begon de band te spelen en begonnen mensen slingers op haar te dragen en sommige vrouwen hebben haar ook inge├źnt. Toen Sabita daar aankwam, was er geen plek voor mensen om gelukkig te zijn.Ze omhelsde haar vader. De ogen van iedereen werden nat bij het zien van dit levendige weerzien van dochter en vader.

Geweldig welkom in het dorp

Laat het bekend zijn dat bij het horen van het nieuws van de komst van Sabita, de dochter van het dorp, de dorpelingen, beginnend bij haar familie, de Ganj Tower-benzinepomp bereikten, op 5 km afstand van het dorp, om hun geliefde dochter te verwelkomen. Niet alleen dat, na een bezoek aan de belangrijkste tempels van het dorp, toen het legermeisje haar huis bereikte, begroetten haar moeder en de vrouwen van het dorp haar met tilak en aarti. De jeugd van het dorp danst op het ritme van bands en dj’s. Bij deze gelegenheid werd in het hele dorp een fietsrally gehouden. De dorpelingen zijn trots op zichzelf nadat het eerste meisje uit dit kleine dorp zich bij het Indiase leger heeft gevoegd, terwijl het hart van de soldatendochter opgewonden is om de dorpelingen te verwelkomen en te verwelkomen.

(Invoer-ionen)

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button