Today News

De familie accepteerde de relatie niet, dus het vriendje sneed de keel van het vriendje door, de relatie was een zuster-broerpaar!

Anil Nagar / Rajgarh: Twee dagen geleden kwam een ​​hartverscheurend incident aan het licht in Rajgarh waarbij vriend en vriendin wegens liefdesaffaire zelfmoord probeerden te plegen, waarbij vriendin ter plekke overleed. Later heeft de minnaar zelf zijn vriendin vermoord en een video gemaakt. In de video beschuldigt hij de familieleden van het meisje van zelfmoord. Tegelijkertijd dienden de familieleden van de vriendin een moordzaak aan tegen haar vriend Manish.

Er waren broers en zussen in de relatie, dus er was geen huwelijk

Er waren eerder broers en zussen over de vriend-vriendin, waardoor beiden niet konden trouwen. Er met hun familie over praten hielp niet.

Het meisje was een paar dagen geleden verloofd

Hoewel de familie bezwaar had tegen hun relatie, besloten ze te trouwen. Het meisje verloofde zich een paar dagen geleden, waardoor de twee overstuur waren.

Lees meer: ​​Vrouwenbende runde voor de geboorte een kinderbedrijf

Het vriendje sneed de keel van zijn vriendin door en stak haar in de maag

Bij dit incident sneed de minnaar de keel van zijn vriendin door en stak haar later in de maag, maar haar vriend Manish stierf niet. Toen de familieleden van de vermoorde vriendin Manish beschuldigden van moord, diende de politie een moordzaak in. Beschuldigde Manish is in hechtenis genomen door de politie.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button