Today News

De giftige jongeman met de giftige slang, stierf in de laatste video

Kuldeep Nageshwar Power / Chhindwara: Een jonge man werd gedood toen hij een Russell Viper-slang probeerde te verleiden in het dorp Mankadehi Khurd, op slechts 15 km van de stad Chhindwara in Madhya Pradesh. Terwijl hij de slang plaagde, maakten zijn metgezellen ook een video die de laatste video van de persoon bleek te zijn.

Slangen zwerven door de dorpsstraten

Volgens ooggetuigen begon een jonge man genaamd Manoj Yuvanati de slang te vangen zodra hij hem door de dorpsstraten zag zwerven. Na veel oogcontact ving de jonge man de slang en toen hij hem zag, begon een grote menigte zich te verzamelen.

Spelen met slangen als een professionele slangenvriend

De professionele slang speelde met de slang als een vriend.

Lees meer: ​​Video van brute mishandeling van een getrouwde vrouw gaat viraal, haar man en schoonouders grepen haar bij de haren en sleepten haar weg

Onderweg overleden

Met de hulp van 108 ambulances stuurden ooggetuigen de jongen in allerijl naar het districtsziekenhuis vanwaar hij werd doorverwezen naar Nagpur. De jonge man stierf onderweg voordat hij Nagpur bereikte. Een beetje onvoorzichtigheid werd de doodsoorzaak van die jonge man.

Captive-incident op mobiel

Een ooggetuige nam het hele incident op zijn mobiele telefoon op. Op de video is duidelijk te zien hoe de dode jongeman met de slang aan het spelen was.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button