Today News

De man stierf vlak voor de begrafenis! Iedereen is geschokt door het tragische incident

Nieuw-Delhi: In de hoofdstad van het land heeft een schokkend incident plaatsgevonden. Inderdaad, hier wordt gedacht dat een oude man dood is, de familie neemt hem mee naar het crematorium voor de begrafenis, maar net voor de begrafenis komt de oudste weer bij zinnen. Nadat de oude man weer bij bewustzijn was gekomen, verspreidde de opwinding zich.

Wat hebben de oude familieleden verkeerd gedaan?

Vertel alsjeblieft, wat is het verhaal van die grote puppy’s ….. De oude man werd door zijn familie uit het ziekenhuis ontslagen zonder een arts te raadplegen. Het ziekenhuis schreef LAMA (tegen medisch advies in) op het ontslagpapier toen ouderen uit het ziekenhuis werden ontslagen.

Lees meer – De eerste symptomen van Omicron, te herkennen aan het gehoor

Nadat hij de beademingsmachine had afgezet, stopte de oude man met ademen

De oude man werd opgenomen in het Venkateswara-ziekenhuis in Dwarka. Oudere kankerpatiënten. De prijs van de ventilator was hoog, dus nam de familie de oude man mee naar huis uit het ziekenhuis. Nadat hij uit de beademing was gehaald, stopte de oude man met ademen en zijn familie dacht dat hij dood was. De oude vrouw werd vervolgens naar het crematorium gebracht om te worden begraven, maar toen het tijd was om het lichaam op de cheeta te leggen, kreeg ze moeite met ademhalen.

De oude man is weer opgenomen in het ziekenhuis

Nadat de oude man weer bij bewustzijn was, werd PCR gebeld op nummer 100. Ook een ambulance kwam ter plaatse en daarna is de oude man naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees meer – De zangeres kreeg ineens een doorlopend huwelijk, deed toen zoiets, de video ging viraal

De politie van Delhi zegt dat de nalatigheid van het ziekenhuis nog niet aan het licht is gekomen in het onderzoek. Het ziekenhuis heeft geen MLC gevormd. De zaak is in onderzoek.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button