Today News

De regering van Punjab betaalt een tot twee mensen, wat verrassend is

Nieuw-Delhi: Aan de ene kant is er haast om één salaris in overheidsdienst te krijgen, aan de andere kant krijgt de eerste persoon die een baan krijgt bij een overheidsinstantie van de regering van Punjab een dubbel salaris.

Een persoon krijgt twee salarissen

Toen Sohna en Mohna Singh, 19, uit Amritsar, Punjab, hun eerste baan kregen, kregen ze twee betaald, terwijl de romp één was, maar het hoofd twee.

Opgroeien in een weeshuis

Volgens The Sun is het bijzondere dat zo’n kind in de steek is gelaten door zijn familie, waarna hij is opgegroeid in een weeshuis. Nadat hij zijn opleiding had afgerond, was zijn eerste baan bij Punjab State Power Corporation Limited, waar hij de functie van elektricien kreeg. Ondanks dat ze Fusel hier hebben, krijgen ze een salaris van 10-10 duizend roepies. Op 20 december trad hij toe tot het werk.

Diploma in elektronica

Sohna en Mohna Singh besloten al op jonge leeftijd dat ze hun eigen kosten zouden dragen, dus deden ze allebei een diploma in de elektronica en probeerden ze een baan bij de overheid.

Lees meer: ​​Vrouwenbende runde voor de geboorte een kinderbedrijf

De artsen weigerden hen te opereren

Deze tweelingen hebben twee harten, twee nieren en twee ruggenmerg, zelfs twee paar armen, maar ze delen de lever, galblaas, milt en benen. Doktoren weigerden hen te opereren omdat het hen beiden had kunnen doden.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button