Today News

De vergadering tussen de verkiezingscommissie en het ministerie van Volksgezondheid riep op tot uitstel van de verkiezingen

Nieuw-Delhi: De vergadering tussen de verkiezingscommissie en het ministerie van Volksgezondheid is vandaag beƫindigd met betrekking tot de komende parlementsverkiezingen. Er is echter nog geen besluit genomen om de parlementsverkiezingen in vijf staten uit te stellen. In de bijeenkomst die is gehouden om de parlementsverkiezingen in vijf staten uit te stellen, heeft de kiescommissie volledige informatie van de minister van Volksgezondheid ingewonnen over de vaccinatie van de kiesstaten, inclusief de ommicron-vorm van het coronavirus.

Volgens bronnen werd aan de bijeenkomst meegedeeld dat de toestand van de eerste dosis coronavaccin in vijf kiesdistricten bevredigend was en dat 70 procent van de 100 mensen in deze staten het eerste coronavaccin had gekregen. Destijds werd gemeld dat 83 procent van de mensen in UP en 77 procent in Punjab de eerste dosis corona kregen. Tegelijkertijd werd in Goa en Uttarakhand de eerste dosis 100% corona ingenomen. Aan de andere kant kreeg 80 procent van de mensen in Manipur het eerste coronavirusvaccin. De vergadering kreeg te horen dat elk besluit over het houden van verkiezingsbijeenkomsten in vijf staten zou worden genomen nadat de gedragscode van kracht is geworden.

Beroep bij het Hooggerechtshof van Allahabad

De bijeenkomst besprak de huidige Corona-situatie bij de komende parlementsverkiezingen in vijf staten. De kiescommissie heeft de situatie van minister van Volksgezondheid Rajesh Bhushan onderzocht. Ook veel hoge ambtenaren namen hieraan deel. Laat ons u vertellen dat het Hooggerechtshof van Allahabad premier Narendra Modi en de verkiezingscommissie had gevraagd om de parlementsverkiezingen voorlopig uit te stellen vanwege de verslechterende situatie in Corona.

Daarna zei de Chief Election Commissioner dat na onderzoek van de belastingsituatie in Uttar Pradesh een definitief besluit zou worden genomen. De commissie heeft ook Punjab, Goa en Uttarakhand bezocht om de voorbereidingen voor de tussentijdse verkiezingen te bekijken. Opgemerkt moet worden dat de Wetgevende Vergaderingen van Goa, Punjab, Uttarakhand en Manipur in maart volgend jaar aflopen, terwijl de Wetgevende Vergaderingen van Uttar Pradesh in mei aflopen.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button