Today News

De video van de brute mishandeling van een getrouwde vrouw ging viraal, haar man en schoonvader grepen haar bij de haren en sleepten haar mee!

Bhupesh Acharya / Barmer: De geweldsincidenten tegen vrouwen in het aangrenzende Baram-district gaan niet weg. Een dergelijk incident vond plaats in het dorp Banchdau onder het politiebureau van Dhorimana, waar een getrouwde vrouw op brute wijze werd aangevallen door haar echtgenoot en schoonfamilie.

De video van het pak slaag is ook viraal gegaan op sociale media

De video van een getrouwde vrouw die wordt aangevallen door haar man en schoonvader gaat ook viraal op sociale media. De politie-inspecteur Deepak Vargab Dhorimana nam de zaak serieus en gaf de politie opdracht om de getrouwde vrouw onmiddellijk te bellen en een zaak aan te melden.

Afslaan is een onmenselijke behandeling

Omi’s vrouw Kesram klaagde vervolgens bij het politiebureau van Dhorimana dat haar man Kesram en haar schoonouders haar sloegen en haar onmenselijk behandelden omdat ze een bruidsschat eisten. Op 26 december rond 13.00 uur vielen haar man Kesaram en schoonvader Rukhmanaram haar brutaal aan en sloegen haar in de maag.

Verzoek tot actie tegen de beschuldigde echtgenoot en schoonvader

“Ik ging naar Pehar en toen ik terugkwam, sloegen mijn man en schoonouders me in elkaar en eisten ze een bruidsschat”, zei ze. De getrouwde vrouw diende een klacht in op het politiebureau van Dhorimana en eiste actie tegen de beschuldigde echtgenoot en schoonvader.

Lees meer: ​​Video van bloedige schermutselingen gaat viraal op sociale media, gezien het gooien van stokken naar elkaar

De politie treedt streng op

Tegelijkertijd zei Barmer Police Superintendent Deepak Varghese over de hele zaak dat nadat de video aan het licht was gekomen, de politie verschillende teams had gevormd en de beschuldigden had gestuurd om te worden gearresteerd. De familie heeft te horen gekregen af ​​te treden, maar er zullen strikte juridische stappen worden ondernomen tegen de gruweldaden die in de video worden getoond.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button