Today News

Goed nieuws voor degenen die Tirupati bezoeken, deze speciale faciliteit is begonnen; Angstig wachten

Nieuw-Delhi: Tirumala Tirupati Devasthanam (TTD) is begonnen met het boeken van slots voor een bezoek aan de tempel van Lord Venkateswara in Andhra Pradesh. Op dit moment zijn er 4 lakh 60 duizend tickets online gegeven voor de maand januari. Deze tempel in het midden van de heuvel was gesloten vanwege de Corona-epidemie. In een dergelijke situatie mogen de fans na twee jaar op bezoek komen in overeenstemming met het Kovid-protocol.

Na twee jaar zoals voorheen

TTD is vandaag vanaf 09.00 uur begonnen met het uitgeven van Sarvadarshan (SSD) tokens voor de maand januari op de officiële website van Tirumala Tirupati Devasthanam (TTD). Fans kunnen zowel online als offline tickets kopen. Het tempelbestuur heeft het voor fans verplicht gesteld om zowel de dosis coronavaccin als de negatieve melding corona te bezoeken. Volgens een rapport in de Hindustan Times zal de totale ticketprijs Rs 1 crore bedragen, terwijl bezoekers op vrijdag Rs 1,50 crore moeten betalen.

Lees meer- Registratie voor immunisatie van kinderen start vanaf 1 januari, boekingsprocedure is hier

Zo wordt het geld gebruikt

Het bestuur van Devasthanam is van plan het geld te gebruiken voor drie grote projecten, aldus het rapport. Waaronder de bouw van een super speciaal kinderziekenhuis. Op 25 december, toen de tickets werden aangekondigd, werd de website van het bord onmiddellijk bezocht door ongeveer 1,4 miljoen bezoekers en was het hele slot in 55 minuten volgeboekt.

Handgeboekte slot

Het bestuur van Devasthanam heeft gezorgd voor 20.000 tickets per dag van 1 januari en 13 januari tot 22 januari. Tegelijkertijd werden er van 2 januari tot 12 januari en van 23 tot 31 januari dagelijks 12.000 tickets uitgegeven. Het bestuur daarentegen gaf 5500 virtuele servicetickets online uit voor 1, 2 en 13, 22 en 26 januari, die allemaal binnen enkele minuten waren geboekt.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button