Today News

Heeft SP een relatie met Piyush Jain? Dit antwoord werd gegeven door Akhilesh Yadav

Lucknow: De politiek van Uttar Pradesh is verhit geraakt met het bezoek van premier Narendra Modi aan Kanpur. Premier Narendra Modi heeft zich gericht op voormalig eerste minister Akhilesh Yadav onder het voorwendsel van het vergaren van enorme rijkdom in het huis van parfumhandelaar Piyush Jain in Kanpur. In een exclusief interview met dgmartpro.com heeft Akhilesh nu echter gereageerd op elke aantijging van premier Modi.

‘Piyush Jain financiert BJP’

Akhilesh Yadav had gezegd dat SP geen connectie had met Piyush Jain, maar hij was een persoon die geassocieerd werd met BJP. Hij zei dat zakenlieden uit Kanpur de BJP financierden. Tegelijkertijd beweerde SP-chef Akhilesh dat Piyush Jain niets te maken had met socialistische parfum.

Tegen de UP en de centrale regering zei de president van de Samajwadi-partij: “Er is niemand meer een leugenaar dan de BJP en de eerste minister. Iedereen, van de premier tot de minister van Binnenlandse Zaken en de eerste minister, liegt.” Hij zei dat de BJP de SP voor de verkiezingen in diskrediet wilde brengen.

SP legt eerste steen van Kanpur Metro

Akhilesh viel premier Modi aan en zei dat hij het parfum van Kanauj niet zou beledigen, eraan toevoegend dat BJP geen fabriek in Kanauj had opgezet. Tegelijkertijd, beweerde hij, legde SP de eerste steen van Kanpur Metro, Venkaiah Naidu en Murli Manohar Joshi waren ook bij mij op het podium in Kanpur. Het beeld liegt niet, als je niet in SP gelooft, kun je het aan premier Venkaiah Naidu vragen.

Lees meer: ​​Kalicharan, die Nathuram Godse prees, heeft geen spijt van zijn fout

Akhilesh viel ook minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah aan vanwege de ABCD-verklaring van de SP. Hij zei dat Chief Minister Yogi geen werk deed, Amit Shah had hem ABCD moeten leren. De SP-chef zei dat de UP-gezondheidsindex achterblijft, de eerste minister werkte hier niet.

Deze aanvraag bij de verkiezingscommissie

Hij claimde de overwinning van de SP bij de komende gemeenteraadsverkiezingen en zei dat de SP-regering met een absolute meerderheid zal worden gevormd. Als de SP-regering wordt gevormd, krijgen degenen die stierven door stieren en dieren een vergoeding van Rs 5 lakh.

Akhilesh heeft zijn verkiezingsbelofte herhaald dat de families van de slachtoffers van het fietsongeval ook een vergoeding van Rs 5 lakh zullen krijgen. Tegelijkertijd eiste hij bij de verkiezingscommissie dat de BJP-gezinde officieren vóór de verkiezingen zouden worden verwijderd, veel officieren werken als BJP-arbeiders, zonder de verwijdering van dergelijke officieren is een eerlijke verkiezing in UP niet mogelijk.

Premier Modi maakte de aantijging

Toen hij het publiek toesprak tijdens zijn bezoek aan Kanpur, zei premier Modi dat er in het verleden dozen voor het vullen van briefjes waren gevonden in Kanpur. Zelfs dan zullen ze zeggen dat we het gedaan hebben. Inderdaad, vóór 2017 verspreidden sommige mensen de geur van corruptie over UP. Maar nu zit hij met een slot op zijn gezicht en komt niet naar voren om de eer op te eisen.

Lees meer: ​​​​Premier Modi richt zich op Akhilesh, zegt dat corruptie vóór 2017 was geroken

De premier zei: “De vorige regeringen in UP hadden de maffiaboom zo verspreid dat alle industrieën onder zijn schaduw werden vernietigd. Nu heeft Yogiji’s regering de wet en orde hersteld. Hierdoor nemen ook de investeringen in UP toe en gaan de criminelen de gevangenis in nadat ze hun borgtocht hebben ingetrokken.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button