Today News

Het incident vond plaats toen Sonia Gandhi de vlag aan het hijsen was op de oprichtingsdag van het congres

Nieuw-Delhi: 137e oprichtingsdag van het Congres (137e oprichtingsdag van het Congres) vandaag (dinsdag). Bij deze gelegenheid hees de interim-president van het congres, Sonia Gandhi, de partijvlag en de vlag viel naar beneden. De vlag van het congres viel in handen van Sonia Gandhi.

‘Bande Mataram’ gezongen op de oprichtingsdag van het Congres

Laat ons weten dat de partijleiders en arbeiders zich verzamelden op het congreshoofdkwartier in Delhi om de oprichtingsdag van het congres te vieren. Vandaag wordt bij deze gelegenheid Bande Mataram gezongen. Later ontmoette Sonia Gandhi de congresleiders die bij de gelegenheid aanwezig waren.

Lees meer- Delhi: Scholen, bioscoopzalen gesloten, winkels open op parenbasis! De vergadering van vandaag van de Chief Minister

Het congres heeft een grote bijdrage geleverd aan de onafhankelijkheid – Sonia Gandhi

Sonia Gandhi gaf een boodschap op de oprichtingsdag van het congres. Waar hij zei dat het vandaag de dag van de oprichting van het congres is, wordt op grote schaal gevierd. Congres is niet alleen de naam van een politieke partij, het Congres is de naam van een beweging. Onnodig te zeggen, de omstandigheden waaronder het congres werd gevormd. Het congres en zijn leiders namen actief deel aan de onafhankelijkheidsbeweging, ondergingen zware martelingen in gevangenissen en veel patriotten offerden hun leven, toen kregen we ergens vrijheid.

Er worden pogingen gedaan om het fundament van India te verzwakken – Sonia Gandhi

Sonia Gandhi zei dat degenen die niet hebben deelgenomen aan de onafhankelijkheidsbeweging de waarde ervan nooit zullen begrijpen. Tegenwoordig wordt er alles aan gedaan om dat sterke fundament van India te verzwakken. De geschiedenis wordt voorgelogen. Er worden pogingen ondernomen om onze Ganga-Jamuni-cultuur uit te roeien. Gewone burgers van het land lijden onder onveiligheid. Het congres negeert de democratie en de grondwet en kan niet zwijgen.

Lees meer – Vreemd argument van BJP-Kamerlid – ‘Corruptie tot 1,5 miljoen is niet verkeerd, niet klagen…’

Hij voegde eraan toe dat het congres niet zou toestaan ​​dat iemand het erfgoed van het land zou ruïneren. In het belang van de gewone man zullen we strijden tegen antinationale en antisociale samenzweringen om de democratie te beschermen. Zal elk offer aanvaarden. Bij deze gelegenheid heeft iedereen in het congres dezelfde resolutie genomen dat de organisatie van het congres moet worden versterkt.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button