Today News

Het ministerie van Volksgezondheid heeft strikte instructies uitgevaardigd voor de vijf staatsverkiezingen, ontdek wat de impact zal zijn

Nieuw-Delhi: Gezien het groeiend aantal coronagevallen in het land heeft het ministerie van Volksgezondheid voor vijf staten de nodige instructies uitgevaardigd. In staten waar parlementsverkiezingen worden gehouden, heeft het ministerie van Volksgezondheid hen gevraagd zich strikt te houden aan de voorwaarden van het Corona-protocol. Het ministerie van Volksgezondheid heeft in de nasleep van de coronacrisis gesprekken gevoerd met vijf kiesdistricten.

Lees meer: ​​​​Premier Modi tweette voor Kanpur, ontdek welke geschenken dinsdag worden gegeven

De bijeenkomst was gericht op het Covid-19-protocol

Ook adviseerde het ministerie na de verkiezingsbijeenkomst de vijf staten om de nodige stappen in deze richting te nemen met het oog op de niet-naleving van het Covid-19-protocol. Tegelijkertijd is aan de deelnemers van de rally gevraagd om passende maatregelen te nemen tegen Corona.

Corona-tests moeten worden versneld

Het ministerie van Volksgezondheid heeft de geselecteerde staten ook opgedragen om de corona-test te bespoedigen. Daarnaast is de nadruk gelegd op de behandeling van covid, zodat de incidentie van plotselinge infecties niet toeneemt.

Er zijn instructies gegeven voor de immunisatiecampagne

Het ministerie van Volksgezondheid heeft opgeroepen tot het versnellen van het proces van het vaccineren van de verkiezingen voor de staatsvergadering. Het ministerie van Volksgezondheid heeft gezegd dat op het niveau van de kiesdistricten een weekplan wordt gemaakt voor de lopende vaccinatiecampagne tegen corona. Niet alleen dat, het is noodzakelijk om de vaccinatiecampagne in dat gebied elke dag opnieuw te bekijken.

Lees meer: ​​Mamata’s grote klacht tegen Centrum, ‘22.000 patiënten krijgen geen medicijnen na verbod’

Degenen die het coronavirusvaccin nog niet hebben gekregen…

Het ministerie heeft de staten gevraagd om de doelgroep voor vaccinatie te identificeren en het proces van vaccinatie zo snel mogelijk te versnellen. Vaccineer zo snel mogelijk degenen die nog niet zijn ingeënt tegen corona.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button