Today News

Het weer in Delhi is koud geworden door de regen, zei het IMD maandag

Nieuw-Delhi: IMD (IMDDe minimumtemperatuur in Delhi was zondag 9,8 graden Celsius, twee graden boven normaal. Tegelijkertijd was de maximum gemeten temperatuur 21,4 graden Celsius.

AQI-ernstig door lichte regen

Zondagavond viel er in verschillende delen van de hoofdstad lichte regen. AQI in lichte regen in DelhiAQI) Werd opgenomen in de kritische sectie. Meteorologische Dienst (IMDOok voor maandag wordt lichte regen voorspeld. IMD (IMDDe minimumtemperatuur in Delhi was zondag 9,8 graden Celsius, twee graden boven normaal. Tegelijkertijd was de maximum gemeten temperatuur 21,4 graden Celsius. Om 17.30 uur was de korte luchtvochtigheid 80%.

Maandag kan er mist zijn

Meteorologische Dienst (IMDVoor maandagochtend werd lichte mist en lichte regen voorspeld. Volgens de afdeling zal de lucht over het algemeen bewolkt zijn. Laat ons weten dat op zaterdag de minimumtemperatuur in de nationale hoofdstad zeven graden Celsius was, terwijl de maximumtemperatuur werd geregistreerd op 23,6 graden Celsius.

Lees meer: ​​​​Nep NCB-officier claimt Rs 20 lakh, een vrouw pleegt zelfmoord nadat ze is bedreigd

Hoe was de luchtkwaliteit?

Luchtkwaliteitsindex in Delhi op zondagavond(AQI) Opgenomen in kritische sectie. Centrale Raad voor de Controle van Verontreiniging (Centrale Controleraad voor VervuilingVolgens de National Capital AQI om 19.00 uur (AQI) Was 460. Faridabad in Haryana had een AQI van 455 en Gurugram 378, terwijl AQI 438 was in Noida, Uttar Pradesh, 430 in Ghaziabad en 428 in Greater Noida.

Lees meer: ​​​​verklaring van SP-leider: BJP heeft moslims onaangeroerd, mensen zullen vestingwerken slopen bij verkiezingen

AQI tussen 0 en 50 wordt als goed beschouwd

AQI tussen 0 en 50 is ‘goed’, 51 en 100 zijn ‘voldoende’, 101 en 200 zijn ‘matig’, 201 en 300 zijn ‘slecht’, 301 en 400 zijn ‘zeer slecht’. .

(Geef taal)

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button