Today News

Hindoe-religieuze leider betrapt op het prijzen van Nathuram Godse voor het vermoorden van Mahatma Gandhi, geregistreerd bij FIR

Raipur: Zondag prees de hindoeïstische religieuze leider Kalicharan Maharaj Nathuram Godse voor het vermoorden van Mahatma Gandhi en zei dat het volk een keiharde hindoeïstische leider zou moeten kiezen als regeringsleider om de religie te verdedigen. Kalicharan Maharaj gebruikte beledigende woorden tegen Mahatma Gandhi in zijn toespraak tijdens de Dharma Sangsad, georganiseerd door een organisatie in Raipur, die werd bekritiseerd door de leiders van het regerende congres. Er is een zaak aangespannen tegen de religieuze leider Kalicharan in Raipur nadat de commotie escaleerde.

Kalicharan zei dat de regering een radicale hindoeleider zou moeten kiezen

Op de laatste dag van het tweedaagse programma dat hier op het terrein van Ravana Bhata wordt gehouden, zei Kalicharan: ‘Wat is onze belangrijkste plicht om religie te beschermen. We zouden een keiharde hindoe-koning (leider) in de regering moeten kiezen, ongeacht tot welke partij hij (man of vrouw) behoort. De vrouwen in ons huis zijn erg aardig en beleefd en gaan niet naar de stembus (bij verkiezingen). Wat gebeurt er met de vrouwen in uw familie als er sprake is van groepsverkrachting? Heren, ik dring er bij degenen die niet naar de stembus gaan op aan.

Zei- ik groet Nathuram Godse

Hij zei: ‘Het doel van de islam is om de natie vast te houden door middel van politiek. (Verwijzend naar de afdeling) Ze bezetten voor onze ogen in 1947. Hij bezette eerst Iran, Irak en Afghanistan. Hij bezette Bangladesh en Pakistan via de politiek. Ik groet Nathuram Godse voor het doden van Gandhi.

Kalicharan zei: “De politie zegt ons geen saffraanprocessie te houden vanuit door moslims bewoonde gebieden. Het is niet de schuld van de politie. De slaaf van de politieadministratie, die de slaaf is van de regering. Slaven van regeringsleiders. Dus de politie zal niet steunen zonder een harde hindoe-koning (leider). In reactie op de opmerkingen van Kalicharan zei Mahanta Ramsunder Das, een voormalig MLA van het Congres en voorzitter van de Chhattisgarh Cow Service Commission, dat dergelijke beledigende woorden niet gebruikt mogen worden tegen de vader van de natie die zijn leven heeft opgeofferd voor de onafhankelijkheid van het land.

Het bod van het congres week af van de gang van zaken

De congresleider zei: “Het doel waarvoor dit evenement was georganiseerd, is verloren gegaan. Mahatma Gandhi, die alles heeft opgeofferd voor vrijheid, is een verrader genoemd. “Het spijt me, maar ik trek me terug uit de show”, zei hij. zei. Das verliet het podium. Aan de andere kant, toen hem werd gevraagd naar de opmerkingen van Kalicharan, zei evenementorganisator Nilkant Tripathi dat hij het niet volledig eens was met zijn verklaring (Kalicharan). zulke denigrerende woorden tegen Mahatma Gandhi zijn hoogst beledigend. Kalicharan moet eerst bewijzen dat hij een heilige is.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button