Today News

India heeft een ‘plan’ gemaakt om de ‘ISI’-samenzwering aan te pakken voorafgaand aan de verkiezingen in Punjab

Nieuw-Delhi: Met de Punjab Assembly-verkiezingen in de aanloop naar 2022, beraamt de Pakistaanse ISI voortdurend een terroristisch complot. Bronnen zeggen dat een organisatie genaamd Khalistani Babbar Khalsa wordt gebruikt om Punjab te destabiliseren.

Khalistani-groepen in Pakistan en andere delen van de wereld worden ook geactiveerd. Inlichtingendiensten hebben ook een aantal geheime berichten van Khalistani-groepen op sociale media geblokkeerd om onrust te creëren, evenals samenzweringen om de Punjab Assembly-verkiezingen te verstoren.

ISI zet in op gevangenen uit Punjab

We vertellen je dat ISI voor dit doel criminelen in de gevangenis van Punjab probeert te gebruiken. Bij sommige van deze regelingen worden drugszendingen over de grens met Punjab gesmokkeld. Twee grote zendingen die de afgelopen vier dagen door de BSF in beslag zijn genomen, vormen een sterke aanwijzing voor deze Pakistaanse samenzwering.

Volgens bronnen broedt de Pakistaanse ISI zijn samenzwering uit in de wintermist. Aan de andere kant heeft de inlichtingendienst informatie ontvangen dat gruwelijke gevangenen in verschillende gevangenissen in Punjab andere gewone gevangenen proberen te provoceren.

Informatie verkregen door dgmartpro.com

Onlangs onthulden inlichtingendiensten dat de ISI voorbereidingen trof om leiders die betrokken waren bij de RSS in Uttar Pradesh aan te vallen. Volgens informatie die G-Media van Indiase veiligheidsdiensten heeft verkregen, heeft de ISI onlangs contact opgenomen met enkele criminelen in Punjab die de opdracht hebben gekregen om naar Uttar Pradesh te gaan en wapens te leveren zodat die wapens kunnen worden aangevallen door de leiders die verbonden zijn met de vakbond. .

Lees meer – Landen met een strafblad hebben de vrijheid om te zwerven!

De overheid kan deze beslissing nemen

In het kielzog van de aanstaande parlementsverkiezingen in andere staten, zoals Punjab, Uttar Pradesh en Manipur, kan de centrale regering de beveiliging voor RSS-gelinkte leiders opvoeren in de nasleep van het CIA-rapport.

Volgens de betrokken deskundigen is de grootste reden om ons tegen de leiders van de Unie op te zetten, dat de gemeenschap in Uttar Pradesh door rellen zou kunnen worden verwoest.

Het rapport, dat naar het Multi-Agency Center (MAC) werd gestuurd, citeerde RSS-gelinkte leiders die wapens leverden van Punjab naar Uttar Pradesh. Als blijkt dat ISI, net als Jammu en Kasjmir, ook de anti-onderdanen in Punjab helpt en betrokken is bij samenzweringen, variërend van geld tot wapenlevering. Ook deze week schoot de BSF een drone neer die zaterdag de Indiase grens was binnengekomen vanuit Pakistan in het Ferozepur-gebied nabij de internationale grens.

Gelijktijdige beweging op vele fronten

Pakistan is bezig met het leveren van wapens aan Punjab via drones, zodat wapenzendingen via Punjab naar andere staten van het land kunnen worden verzonden. In staten als Uttar Pradesh en Punjab houden leiders van verschillende partijen vanwege de aanstaande parlementsverkiezingen grote openbare bijeenkomsten om grote menigten aan te trekken.

Om de dreiging van Pakistan tegen te gaan en het groeiende terrorisme in Punjab in te dammen, overweegt het ministerie van Binnenlandse Zaken nu om een ​​gezamenlijk centrum voor contraoperaties op te zetten in Punjab. De teams NIA, RAW, IB, Punjab Police en Counter Terrorist zullen in het centrum worden opgenomen. Volgens bronnen voert Pakistan het K-2-plan uit om terroristische aanslagen uit te voeren en terrorisme te verspreiden in Punjab en Kasjmir.

In een situatie waarin de inlichtingendiensten van het Joint Counter Operations Center de Pakistaanse samenzwering tijdig zullen verijdelen, zal het antiterrorismeteam de terroristen binnen enkele ogenblikken in het geval van een terroristische aanslag aanpakken.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button