Today News

Luipaard springt door een muur van 3 meter hoog, springt terug in de kaak van de hond

Nieuw-Delhi. Er zijn tragische camerabeelden vrijgegeven uit Madhya Pradesh, waar een luipaard ‘s nachts een huis binnenkomt, binnen blaft en op een hond jaagt. Niet alleen dit, met de hulp van zijn hond kan hij uit het hek springen en terugkeren. Al deze incidenten werden vastgelegd op camera’s die thuis waren geïnstalleerd.

Het luipaard ging de 3 meter hoge poort van Falanga . binnen

Volgens de Daily Star toonden CCTV-beelden van het huis een luipaard die door de drie meter hoge poort van de vingerkootje binnenkwam en een hond in zijn kaak begroef. De hond probeert ook te ontsnappen, maar hij kan niet ontsnappen aan de aanval van het hongerige luipaard en wordt zijn prooi. Binnen enkele seconden greep de hond het kaakbeen, sprong uit hetzelfde hek van 3 meter hoog en rende het bos in.

Lees meer: ​​Een bezemveger neemt ontslag bij een bedrijf met een salaris van Rs 40 lakh, zijn leven werd geschokt door dit ongeval

We vertellen je dat sinds vorige maand een hongerige luipaard door het gebied zwerft en hier woonhuizen binnengaat.

Het luipaard heeft voor paniek gezorgd in het gebied

De video toont hetzelfde luipaard dat paniek veroorzaakte in het gebied. De video laat zien hoe het luipaard gemakkelijk de poort van 3 voet greep en terugkeerde om alleen te jagen.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button