Today News

Mamata’s grote klacht tegen het centrum is dat ‘22.000 patiënten geen medicijnen krijgen na dit verbod’.

Calcutta: Chief Minister van West-Bengalen (Chief Minister van West-Bengalen(Mamata Banerjee)Mamata BanerjeeOpnieuw een aanval op de centrale regering. Hij gaf Moeder Teresa (Moeder Teresa) de schuld van de centrale regering.Moeder Theresa(Liefdadigheidsinstellingen)Liefdadigheidsinstellingen) Gestorte bankrekening.

‘Bankrekening Missionaries of Charity in beslag genomen’

Mamata Banerjee zei dat het Centrum transacties op alle bankrekeningen van Moeder Teresa’s organisatie Missionary and Charity heeft verboden. Hij twitterde er ook veel over. In een tweet zei Mamata dat de centrale regering transacties op alle bankrekeningen van de Missionaries of Charity, opgericht door Moeder Teresa, had verboden.

Dit werd gevraagd door Mamata

De eerste minister van West-Bengalen, Mamata Banerjee, deed de eis maandag. Banerjee beweerde ook dat 22.000 patiënten en missionarissen van liefdadigheid geen voedsel en medicijnen kregen vanwege de verhuizing.

Mamata Banerjee viel het centrum aan

Hij twitterde: “Ik ben geschokt om met Kerstmis te horen dat de centrale regering transacties op alle bankrekeningen van Moeder Teresa’s Missionaries of Charity in India heeft stopgezet.” Hun 22.000 patiënten en medewerkers krijgen geen voedsel en medicijnen. “De wet is van het grootste belang, maar humanitaire inspanningen mogen niet in het gedrang komen”, zei Banerjee.

(Met taalinvoer)
Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button