Today News

Mehbooba’s vraag over ontmoeting met Haiderpora, zegt – SIT clean chit geen wonder

Srinagar: Mehbooba Mufti, hoofd van de Democratische Volkspartij (PDP) en voormalig eerste minister van Jammu en Kasjmir, zei dinsdag dat de schone lei die het Special Investigation Team (SIT) aan de veiligheidstroepen heeft gegeven tijdens de ontmoeting met Haiderpora niet verrassend was.

Beschuldigingen van waas tegen het onderzoeksbureau

Hij beweerde dat er een onderzoek gaande was om valse propaganda te verdoezelen. De voormalige Chief Minister van Jammu en Kasjmir reageerde op de ontkenning door de SIT van enig wangedrag van de kant van de veiligheidstroepen bij het incident.

‘Moordveroordeelden vrijgelaten’

Bij het incident kwamen vier mensen om het leven, onder wie een buitenlandse terrorist. Mehbooba twitterde: ‘SIT’s schone chit aan de strijdkrachten in Haiderpora is niet verrassend. Het was bedoeld om valse propaganda te verdoezelen en om degenen die schuldig waren aan het doden van onschuldige burgers vrij te spreken.

Het is niet de eerste keer dat Mufti Haiderpora vragen stelt over de ontmoeting. Eerder had hij uit protest een processie uitgezet en verontschuldigde hij zich bij luitenant-gouverneur Manoj Sinha. Tegelijkertijd eiste hij dat het lichaam van Amir Marg, een inwoner van Ramban, Jammu, die tijdens de ontmoeting omkwam, zou worden teruggegeven aan zijn familie.

Lees meer: ​​Heeft SP een relatie met Piyush Jain? Dit antwoord werd gegeven door Akhilesh Yadav

Vier mensen, waaronder een buitenlandse terrorist, werden in november gedood bij een ontmoeting in het Haiderpora-gebied van Jammu en Kasjmir. Een van hen heet Mohammad Altaf Bhat. Bhat had een ijzerhandel in de buurt van de ontmoetingsplaats en was ook een cementhandelaar. De familie van Bhatt beweerde echter geen banden met terrorisme.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button