Today News

Mensen willen geen grote levens, ze willen grote auto’s; Het verhaal van Lamborghini zal je verrassen

Nieuw-Delhi: Ik zal het hebben over de grote voertuigen van een kleine stad. Volgens een nieuw rapport is de verkoop van Lamborghini-auto’s in kleine steden in India omhooggeschoten, ondanks het feit dat de gemiddelde persoon sinds Kovid veel geld heeft uitgegeven. Nu wordt er elke week een nieuwe Lamborghini-auto verkocht in India. Een Lamborghini-auto kost tussen Rs 4 crore en Rs 6 crore.

Grote auto’s in kleine steden

Lamborghini heeft dit jaar meer dan 52 auto’s in India verkocht. Dat betekent dat elke week een Indiër een Lamborghini koopt. Verrassend genoeg kwam 25 procent van de mensen die deze voertuigen kochten uit kleine steden als Ludhiana, Jaipur, Indore, Kanpur, Guwahati en Surat, waarvan wordt aangenomen dat ze worden bewoond door de lagere middenklasse en middenklasse. . De meeste mensen hier dromen er alleen maar van om een ​​fiets van een fiets te krijgen. Maar dit nieuws laat zien dat het hebben van een grote auto in een kleine stad nu een statussymbool is geworden.

Uit het nieuws van vandaag kun je twee dingen leren. Een daarvan is na Kovid, de mensen van India hebben de Eolo-mantra aangenomen. YOLO in het Engels betekent You Only Live One. Velen zijn het sinds de komst van Kovid gaan volgen. Omdat mensen zich in deze epidemie hebben gerealiseerd dat het leven vluchtig is, dat wil zeggen dat het in een moment eindigt. Maar de dood is zeker en de dood is chronologisch. Leef daarom, totdat de dood komt, elke dag daarvoor en leef met de gedachte dat het leven maar één keer komt.

Geen zakken, mensen die het leven gehoorzamen

Vóór Kovid zeiden mensen dat het leven erg groot is. In de toekomst zullen ze een duur en groot huis kopen of een groot huis kopen of groot werk beginnen. Zijn besprekingen omvatten toekomstplannen. Maar de tijden zijn veranderd vandaag. Nu zeggen mensen niet dat ze ooit Lamborghini zullen kopen, maar ze zullen Lamborghini kopen, ook al moeten ze bij een bank een lening aangaan tegen een hogere prijs. Dat betekent dat mensen nu proberen te leven volgens het leven, niet uit eigen zak. Omdat ze weten dat het leven nooit permanent zal zijn. De mensen van vandaag leven in het heden.

De tweede les van dit nieuws is dat nu ook de ambities van kleine steden groeien. Vroeger stopten luxe auto’s bij verkeerslichten in grote steden als Delhi en Mumbai, waar mensen zeiden: wow wat een auto. Zelfs decennia geleden verzamelden mensen zich op straat om dergelijke voertuigen te zien. Maar in de loop van de tijd is het gebruikelijk geworden om dergelijke voertuigen op de weg te zien. Dus de aantrekkingskracht op deze voertuigen neemt af onder de mensen in deze grote steden. Maar kleine steden hebben nog steeds deze attractie. Tegenwoordig kunnen mensen in steden als Delhi en Mumbai dure auto’s negeren als ze ze eenmaal zien, maar in kleine steden als Kanpur en Ludhiana is het niet gemakkelijk om zulke grote auto’s te negeren.

Grote steden zijn als een droom

In deze steden vertellen deze voertuigen niet alleen de toestand van de persoon. Integendeel, het maakt andere mensen ongemakkelijk. Voor degenen die op fietsen of draaistellen rijden, is deze auto niets minder dan een droom. Het moet je zijn opgevallen dat mensen vaak naar hun kleding en auto’s gaan kijken als ze deze voertuigen zien. Omdat ze gaan nadenken over hun waardigheid. Over het algemeen willen mensen in kleine steden er tegenwoordig uitzien als grote steden, praten zoals zij en in grote huizen zoals zij wonen. Wat hun ambities benadrukt.

Er zijn nog steeds 54 liedjes in India die het woord Lamborghini-auto gebruiken. Ook vorig jaar ging een nummer in Punjabi met de naam van deze auto viraal, waarvan tot op heden een video is gemaakt. Hiermee kun je de stemming van ons land begrijpen. Tegenwoordig leven mensen in het heden, niet in de toekomst. Hij denkt niet aan een lange levensduur maar aan een grote Lamborghini. Vandaag moet je beslissen of je een groot leven of een grote auto wilt.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button