Today News

NEET-PG Counseling Case: Artsen staken, lijdende patiënten; Geen tijdige behandeling krijgen

Nieuw-Delhi: Huisartsen in het hele land zijn in staking voor NEET PG-counseling. Artsen beweren dat ze dit zullen blijven doen totdat de regering begint met counseling, maar geschillen tussen artsen en de regering hebben het probleem verergerd van patiënten die behandeling zoeken in ziekenhuizen. Patiënten moeten zonder behandeling terugkeren omdat de artsen in staking zijn.

Patiënten krijgen de behandeling niet op tijd

Een man genaamd Ram Avtar is vanuit Faridabad in Safdarjung in Delhi aangekomen om een ​​handoperatie te ondergaan. In april van dit jaar brak hij zijn arm bij een ongeval. Hij zou vandaag een handoperatie ondergaan in het Safdarjung-ziekenhuis in Delhi, maar kon dat vandaag niet doen vanwege een staking van artsen. Ram Avtar zei: ‘Ik zou vandaag een handoperatie ondergaan, maar nu zijn de artsen in staking. Er is vandaag geen operatie uitgevoerd. Nu zal de operatie plaatsvinden na het einde van de staking.

Tegenwoordig hebben veel patiënten een operatie moeten ondergaan

Bachchu Singh bereikte het Safdarjung-ziekenhuis vanuit Rohini in Delhi voor de behandeling van zijn 23-jarige zoon Mohit. Haar zoon heeft een ruggengraatoperatie ondergaan, waarna zijn volgende behandeling vandaag zou beginnen, maar het was niet mogelijk om hem vandaag te behandelen omdat de artsen staken. Bachchu Singh zei: “Ik ben vandaag gebeld, maar er is geen dokter, dus het zal niet mogelijk zijn om vandaag behandeld te worden.” Momenteel zijn artsen in het hele land in staking en eisen dat het NEET PG-begeleidingsproces zo snel mogelijk wordt gestart. Huisartsen hebben aan beide kanten van de corona overuren moeten maken en tegelijkertijd is de druk op hen toegenomen omdat er geen junior batch is. Huisartsen, die de afgelopen anderhalve week staakten, hebben ook de hulpdiensten sinds 6 december opgeschort.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button