Today News

Nu zullen vijanden zoals China-Pakistan worden uitgeschakeld met deze route, de route die is gemaakt door BRO

Nieuw-Delhi: Minister van Defensie Rajnath Singh heeft vier belangrijke wegen en 23 speciale bruggen van strategisch belang aan de natie gewijd. Wegen die leiden naar Demchok in Ladakh en Doklama in Sikkim zijn vandaag ook opgenomen in de inhuldiging.

De grenzen van het land zullen onoverwinnelijk zijn

Door de uitvoering van deze strategisch belangrijke projecten zijn de grenzen van het land ondoordringbaarder geworden. Tanks kunnen nu over de weg naar Doklama aan de grens met Bhutan.

India is de hoogste weg ter wereld

Minister van Defensie Rajnath Singh waarschuwde in een officieel programma de wereld voor de kracht van het nieuwe India, terwijl hij de vijanden van het land waarschuwde. We vertellen je dat de weg naar Demch nu de hoogste weg ter wereld is. Met deze weg heeft het bereik van het Indiase leger nu een hoogte van meer dan 19000 voet bereikt.

De brug is hier gebouwd

Vandaag zijn 24 bruggen ook gewijd aan de dienst van de natie, 05 in het Uniegebied van Ladakh, 09 in het Uniegebied van Jammu en Kasjmir, 03 in Uttarakhand, op dezelfde manier.
Flag-Hill-Dokla Road 05 in Himachal Pradesh, 01 in Arunachal Pradesh en 01 in Sikkim.

Lees meer – Wapens teruggevonden bij grens met Bangladesh, raketten, granaten en geweren gevonden bij invallen

Verklaring van de minister van Defensie

Rajnath Singh zei: “Ik ben er zeker van dat met dit versnelde tempo van constructie en ontwikkeling, we niet alleen de voltooiing van veel meer van dergelijke projecten in de toekomst zullen zien, maar ook in overeenstemming met premier Modi’s ‘Self-Reliant India’ en ‘ Spelling’.” India zal snel werken om de droom waar te maken.

zo’n resolutie

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button