Today News

Omicron: Het aantal gevallen in het land is gestegen tot 578, de regering van Delhi heeft richtlijnen uitgevaardigd

Nieuw-Delhi: De incidentie van nieuwe vormen van coronavirus Omicron neemt toe in India. Experts vrezen dat Omicron een derde coronagolf in India zou kunnen veroorzaken. Het aantal Omicron-gevallen in India is gestegen tot 578. Het hoogste aantal van 142 gevallen van Omicron werd gevonden in Delhi en 141 gevallen van Omicron werden gevonden in Maharashtra.

Avondklok ingesteld in Delhi

Inmiddels is besloten om vanaf vandaag (maandag) een avondklok in te stellen in Delhi. De avondklok is van toepassing in Delhi van 23.00 uur tot 05.00 uur. DDMA heeft een formeel bevel uitgevaardigd voor een avondklok. De avondklok blijft tot nader order van kracht in Delhi. Gezien de snelle opkomst van corona is besloten om in Delhi een avondklok in te stellen.

Lees meer – De eerste symptomen van Omicron, te herkennen aan het gehoor

Wie mag het huis verlaten?

Leg uit dat tijdens de avondklok alleen noodzakelijk personeel het huis uit mag. Zelfs in gezondheidsgerelateerde en noodsituaties kunnen mensen ‘s nachts hun huis in Delhi verlaten.

Het aantal coronabesmettingen is gestegen in Delhi

Maar liefst 290 corona-slachtoffers werden zondag gemeld in de hoofdstad van het land, en één stierf. Het aantal coronabesmettingen in Delhi heeft 0,55 procent bereikt. Tot dusver zijn 14 lakh 43 duizend 352 gevallen van Covid-19 gemeld in Delhi. Tegelijkertijd zijn tot nu toe 25.105 patiënten overleden aan corona in Delhi. Op dit moment zijn er 1.103 actieve gevallen van corona in Delhi, die worden behandeld. 573 coronaslachtoffers zijn in thuisquarantaine geplaatst.

Lees meer- Hoeveel maanden na de tweede dosis wordt de boosterdosis ingenomen? Het antwoord op deze vraag is gevonden

In deze staten is een avondklok ingesteld

Het is opmerkelijk dat in Uttar Pradesh, Madhya Pradesh, Haryana en Karnataka al een avondklok is ingesteld. De verwachting is dat er binnenkort geel alarm wordt afgegeven vanwege het groeiende geval van Corona in Delhi. Onder de gele waarschuwing zullen nachtklokken, school-, universiteits-, niet-essentiële items sluitingen, zitplaatsen met halve capaciteit in metrotreinen en andere beperkingen worden opgelegd.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button