Today News

Ongeval in Ambala: Afschuwelijk verkeersongeval! Vijf passagiers werden gedood en 10 anderen raakten gewond bij een frontale botsing tussen drie toeristenbussen

Ambala: Vijf mensen zijn omgekomen bij een gruwelijk verkeersongeval in de wijk Ambala in Haryana. Tegelijkertijd raakten ongeveer 10 mensen gewond bij het ongeval. Het ongeval gebeurde toen 3 toeristenbussen met elkaar in botsing kwamen.

De MLA maakte de balans op

Volgens berichten in de lokale media reisden de drie slachtoffers van Katra naar Delhi. Het tragische ongeval vond rond 03.00 uur plaats op de snelweg Chandigarh-Delhi. MLA Asim Goel bereikte ook het ziekenhuis na ontvangst van het nieuws van het ongeval. De MLA informeerde naar de toestand van de gewonden.

Meena Devi, 44, een inwoner van Chhattisgarh, Rahul, 21, een inwoner van Jharkhand, Rohit, 53, een inwoner van Chhattisgarh, Pradeep, 22, een inwoner van Khushi Nagar in Uttar Pradesh en een ander stierf in het tragische verkeersongeval. De lichamen zijn bewaard in het mortuarium van het Ambala-ziekenhuis.

Lees meer – BJP-parlementslid Tejaswi Surya roept op tot repatriĆ«ring van bekeerlingen tot andere religies – Jaarlijkse doelstellingen moeten worden vastgesteld

De zaak is in onderzoek

Hoewel de politie de zaak onderzoekt. Het is vernomen dat alle passagiers sliepen op het moment van het ongeval. Alle bussen kwamen met elkaar in botsing zodra de voorligger plotseling stopte. Volgens de gewonden bij het ongeval gingen ze op bezoek bij Vaishno Mata. Het ongeval gebeurde op de terugweg.

Lees meer – Landen met een strafblad hebben de vrijheid om te zwerven!

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button