Today News

Piyush Jain’s bekentenis, die Rs 200 crore in contanten heeft

Kanpur Raid Piyush Jain: Uttar Pradesh (Uttar PradeshKanpur (KanpurParfumhandelaar Piyush Jain (Piyush JainDe inval in het huis van het GST-team staat in de krantenkoppen. Tot nu toe is Rs 200 crore teruggevonden in het huis van Piyush Jain, een gerenommeerde parfumhandelaar in het land. Hij werd zondag gearresteerd nadat hij grote sommen contant geld had teruggevonden in het pand van de handelaren in Kanpur en Kannauj.

De campagne loopt nog steeds

Het huis van een zakenman die wordt beschuldigd van GST-ontduiking in Kannauj wordt nog steeds overvallen, ambtenaren tellen daar contant geld. De grote update van vandaag is dat Piyush Jain eindelijk het echte gezicht achter zo’n enorm bedrag heeft onthuld.

Lees meer: ​​​​verklaring van SP-leider: BJP heeft moslims onaangeroerd, mensen zullen vestingwerken slopen bij verkiezingen

200 crore voor Piyush Jain-auto

Piyush Jain gaf toe dat het geld en de waardevolle juwelen die uit zijn beide huizen werden teruggevonden, van niemand minder dan hem waren. Zeg alsjeblieft dat 600 kg sandelhoutolie (uit het huis van een parfumhandelaar in Kanauj)Sandelhout olie) In dit geval is nu DRIO ingevoerd.

Het stelen van sandelhoutolie kan het gedoe vergroten

Er wordt gespeculeerd dat er mogelijk meer informatie in deze zaak is, aangezien DRI bij het onderzoek betrokken is. Dit komt omdat er tijdens het maken van parfum dingen gebeuren dat veel normen zijn geschonden. Er is ook sprake van illegaal gebruik van sandelhoutolie.

Wat is er tot nu toe gebeurd

Tot dusver zijn ongeveer 200 crore roepies teruggevonden in het huis van Piyush Jain. Tk 177,46 crore werd teruggevonden uit het huis van de verdachte in Kanpur en Tk 17 crore uit Kanauj. In het huis van de verdachte in Kannauj wordt nog steeds geld geteld. Ook werd 600 kg sandelhoutolie teruggevonden in het huis van de verdachte in Kanauj. 23 kg goud werd ook teruggevonden in Kanauj.
De operatie gaat nog steeds door in Kanauj

Lees meer: ​​Sidhu vroeg Channa Sarkar opnieuw over zandsmokkel

Ontdek wie Piyush Jain is

Piyush Jain is een bekende parfumhandelaar in het land. De verdachten hebben huizen in Kanpur en Kanauj. Er zijn ook parfumfabrieken, koelketens en benzinepompen in Kanauj. Piyush heeft ook een huis, hoofdkantoor en showroom in Mumbai. De bedrijven van Piyush Jain zijn ook geregistreerd in Mumbai. Volgens functionarissen heeft Piyush Jain 40 bedrijven. De parfumhandel van Piyush Jain is niet alleen in het land maar ook in het buitenland verspreid.

(Invoer Jitendra Sharma)

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button