Today News

Premier Modi heeft Rs 11.000 crore geschonken aan Himachal en vele projecten ingehuldigd

Markt: Premier Narendra Modi brengt vandaag (maandag) een eendaags bezoek aan Himachal Pradesh (Himachal Pradesh). Premier Modi heeft vandaag de eerste steen van een Rs 11.000 crore-project in Himachal Pradesh ingehuldigd en gelegd. Premier Modi sprak een openbare bijeenkomst in Mandi toe. Hij sprak over vele ontwikkelingswerken van de regering.

Ik heb een mentale band met Himachal: premier Modi

Premier Modi zei: “Ik heb altijd een gepassioneerde relatie gehad met Himachal Pradesh. Himachal Pradesh is de afgelopen vier jaar snel gegroeid. Himachal Pradesh heeft voor het eerst in de afgelopen vier jaar AIIMS gekregen. Vier nieuwe medische colleges zijn goedgekeurd in Hamirpur, Mandi, Chamba en Sirmaur. Op dit moment is hier de eerste steen gelegd van vier grote waterkrachtprojecten die Rs 11.000 crore kosten.

India heeft 2030-doelstelling in 5 jaar bereikt: premier Modi

Premier Narendra Modi heeft gezegd dat India zich tot doel had gesteld om in 2016 tegen 2030 40 procent van zijn geïnstalleerd vermogen uit niet-fossiele energiebronnen te halen. Vandaag de dag zal elke Indiër trots zijn dat India dit doel pas in november van dit jaar heeft bereikt.

Lees meer – De eerste symptomen van Omicron, te herkennen aan het gehoor

De premier prees de kracht van Himachal

Premier Narendra Modi zei dat India tegenwoordig de drogisterij van de wereld wordt genoemd. Hierachter zit de enorme kracht van Himachal Pradesh. Tijdens de wereldwijde epidemie van het coronavirus hielp Himachal Pradesh niet alleen andere staten, maar ook andere landen.

De premier zei dat Himachal Pradesh de rest voor was in het verstrekken van vaccins aan de hele volwassen bevolking. Degenen in de regering hier zijn niet ondergedompeld in politiek egoïsme, maar ze houden nauwlettend in de gaten hoe elke burger van Himachal Pradesh wordt ingeënt.

Lees meer- Mensen die vlak voor de begrafenis leven! Ontdek hoe deze tragische gebeurtenis plaatsvond

“We hebben besloten dat de huwelijksleeftijd voor meisjes gelijk moet zijn aan de leeftijd waarop jongens mogen trouwen”, zei ze. Aangezien de huwelijksleeftijd van meisjes 21 jaar is, krijgen ze ook fulltime voor studie en kunnen ze ook hun carrière opbouwen.

Premier Modi heeft gezegd dat elk land verschillende ideologieën heeft, maar vandaag zien de mensen in ons land duidelijk twee ideologieën. Een daarvan is ideale vertragingen en de andere is ontwikkeling. De ideologie van uitstel geeft nooit om de mensen die in de bergen wonen. Tussendoor zie je ook een ander model dat haar egoïsme toont. In de staten waar hij de regering leidt, ligt de prioriteit niet bij het welzijn van de armen, maar bij zijn eigen welzijn.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button