Today News

Puja komt uit de muren van de spionnen, Babuya kan zijn gezicht niet laten zien: Yogi

Lucknow: Minister-president Yogi Adityanath bespotte de vorige door de Samajwadi-partij geleide regering in de staat en zei maandag dat het nu bekend was dat geld voor huisvesting, elektriciteit en voedsel voor de armen werd genoemd. Hij zei: ‘De punt van het biljet komt uit de muur van de SP, het biljet telt al drie dagen. Socialist Babu kan nu zijn gezicht niet voor het volk laten zien. Nu begrijp ik waarom Bua-Babu (Mayawati Akhilesh) tegen het verbod was.

Minister-president Yogi richtte zich scherp op SP-BSP

Chief Minister Yogi richtte zich streng op de SP-BSP tijdens een massale bijeenkomst die werd georganiseerd tijdens de ‘Janaviswa Jatra’ van de Bharatiya Janata Party. Opgemerkt moet worden dat afgelopen donderdag, tijdens de voortdurende invallen in de woning en andere gebouwen van een Kanpur-zakenman die betrokken is bij andere bedrijven, waaronder de parfumindustrie in Kanauj, naar verluidt miljoenen roepies aan niet-geboekt contant geld zijn teruggevonden.

Meer dan Rs 150 crore in contanten is teruggevonden

Een bron bij de GST Intelligence and Income Tax Department zei dat de Central Board of Indirect Taxes and Customs (CBIC), de Income Tax Department en de Intelligence Unit of the Goods and Services Tax (GST) naar verluidt Rs 150 crore van handelaren hebben geïnd. Piyush Jain, een zakenman die naar Limelight kwam nadat hij Rs 150 crore in contanten had ontvangen tijdens een inval in het district Kanpur, werd zondag gearresteerd op beschuldiging van belastingontduiking. De Bharatiya Janata-partij beweert dat de Samajwadi-partij banden heeft met de familie van Piyush Jain.

Lees meer: ​​​​CM Yogi is genereus, maar in één geval gierig, sprak Rajnath in het geheim

Ambtenaren zijn het tellen van biljetten beu: Yogi

In Sitapur zei Chief Minister Yogi Adityanath: ‘Voordat de armen geen huisvesting konden krijgen, waar ging dit geld naartoe, waar ging het elektriciteitsgeld heen? We hebben in de Schriften gelezen en in de legende gehoord dat Lakshmi op de dag van Divali kwam, maar deze zondaars hielden Lakshmi aan de muur. Hij zei: ‘Jullie hebben een stapel bankbiljetten uit de muren van de SP zien komen. Officieren moe van het tellen van biljetten voor drie dagen. Dit waren de mensen die de armen van dit project beroofden, ze waren de rantsoenen aan het verteren die de armen hadden moeten krijgen. Nu wordt dit rantsoen al twee jaar aan de armen gegeven. Als deze regeling onder de SP-regering zou komen, zou er geplunderd worden tussen ooms en neven en de armen zouden het zien.

Kritiek op Akhilesh Yadav

Spottend naar Akhilesh Yadav zei hij: “Nu wordt Babua geconfronteerd met een nieuw probleem waarom de jongeren van de staat tablets en smartphones krijgen.” Hoe zal de socialistische familie het tolereren? Want voor hen is het gezin de staat en voor ons is de staat het gezin. Toen we in 2017 op pad gingen in de verkiezingscampagne, zeiden mensen: hoe kunnen we deze hel overleven?’

Lees meer: ​​UP-verkiezingen: de ogen van politieke partijen in de Brahmaanse stemmenbank, ontdek de voorbereiding van elke partij!

Reageer op de veiligheid van de meiden

Hij vraagt, zal iemand het meisje vandaag durven lastigvallen? Hij zei: ‘Dushasana en Duryodhana zullen weten dat Krishna vroeger voor de Mahabharata heeft gevochten, maar nu zullen alleen de meisjes die ik bij de politie heb aangesteld de Mahabharata samenstellen.’

(Geef taal)

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button