Today News

Sidhu’s tong gleed uit ter ere van zijn geliefde en noemde de politie ‘vies’

Chandigarh: In Punjab heeft de president van de Congrespartij, Navjot Singh Sidhu, zeer gênante en controversiële opmerkingen gemaakt aan het politiepersoneel dat verantwoordelijk is voor de binnenlandse veiligheid van het land, waarop veel kritiek is gekomen. Terwijl hij zijn favoriete leiders prees, zei Sidhu dat zijn strijdlustige politieagenten in staat zijn hun broek nat te maken. Hij kreeg toen een lasterbriefje.

Controverse over ‘politiebroek wordt nat’-opmerkingen

Navjot Singh Sidhu’s vermeende opmerkingen over ‘politiebroeken die nat worden’ hebben tot controverse geleid en zijn sterk veroordeeld door twee politieagenten, die het ‘beschamend’ noemden.

Voormalig Punjab Chief Minister Amarinder Singh en Shiromani Akali Dal (SAD) leider Daljit Singh bekritiseerden Chima Sidhu voor zijn vermeende opmerkingen toen een politieagent in Chandigarh hem een ​​lasterbericht stuurde.

Lees meer: ​​Premier Modi zal rijden in een 12 crore Mercedes, zijn ogen zullen open gaan met een kogelvrije auto!

“Ik heb lasterberichten naar de politie gestuurd voor hun belediging”, zei Chandigarh plaatsvervangend SP Dilsher Singh Chandel. Een sub-inspecteur bracht een videoboodschap uit waarin hij de verklaring veroordeelde.

Leiders van alle partijen, inclusief het congres, hebben kritiek geuit op:

De vechtpartij begon na de verklaring van Sidhu. Meteen kwamen de reacties van alle politieke partijen. Zelfs binnen het Punjab-congres klonken protesten. Ravneet Singh Bittu, parlementslid van het Ludhiana-congres, koos ook de kant van de politie en prees de prijzenswaardige rol van de politie tijdens de Corona-epidemie en opstand in Punjab. Ludhiana MP Bittu prees de rol van de Punjab-politie bij het uitroeien van terrorisme uit de staat.

Toen hij werd getrolld, kwam Sidhu schoon

De controverse begon toen Sidhu, tijdens een recente bijeenkomst in Sultanpur Lodhi, naar MLA Navtej Singh Chima wees en zei dat hij “thanedars (politie)broek nat kon maken”. Hij herhaalde dit zondag tijdens een bijeenkomst in Batala toen de lokale leider Ashwini Sekhri hem bijstond.

Gevraagd door verslaggevers naar zijn opmerkingen, zei Sidhu dat het niet letterlijk moet worden genomen.

De video is viraal gegaan op sociale media

De videoclip van Sidhu’s controversiële en denigrerende opmerkingen is viraal gegaan op sociale media, wat aanleiding gaf tot heftige reacties van sommige politieagenten en politici. De president van het Punjab Lok-congres en voormalig eerste minister Amarinder Singh zei dat het jammer was dat de politie werd beledigd. Singh zei in een tweet dat hij spijt had van de belediging van zijn politieleden. De 1700 jawanen van de Punjab-politie hebben hun leven opgeofferd om de staat uit de donkere dagen te halen en worden nu belachelijk gemaakt door het Punjab-congres en hun president. Hij noemde het beschamend en zei dat een leider gerespecteerd moet worden als hij gerespecteerd wil worden.

Zie de tweet van de voormalige Chief Minister

‘Shiromani Akali Dal trekt stilte in twijfel’

Punjab Chief Minister Charanjit Singh Channi en Minister van Binnenlandse Zaken Sukhjinder Singh Randhawa plaatsten vraagtekens bij de “stilte” in opmerkingen gemaakt door Shiromani Akali Dal leider Daljit Singh Cheema Sidhu.

Chandel noemde de opmerkingen van Sidhu “beschamend”. Hij zei dat het een schande was dat een senior leider deze woorden voor zijn eigen kracht gebruikte en hem beledigde.

Punjab politie sub-inspecteur Balbir Singh veroordeelde ook sterk Sidhu’s opmerkingen op Jalandhar Grameen. “Ik veroordeel ten zeerste het gebruik van dergelijke taal door een hoge leider tegen ons”, zei hij in een videoboodschap. Hij drong er bij de DGP van Punjab op aan het imago van de politie niet aan te tasten.

(Met taalinvoer)

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button