Today News

Strikte beslissing van de verzamelaar, afbetalen van zichzelf en andere ambtenaren

Bhopal: De verzamelaar van het Jabalpur-district in Madhya Pradesh heeft de hulplijn van de Chief Minister opgedragen om samen met enkele andere officieren zijn salaris in december op te schorten uit woede over de vertraging bij het oplossen van de grieven van een groot aantal burgers. Dat heeft een functionaris dinsdag gezegd.

De boze verzamelaar stopte met betalen

Volgens een op maandag uitgegeven persbericht heeft District Collector Karmabir Sharma de districtspenningmeester opdracht gegeven om het bevel op te volgen. In het bevel heeft de Collector opdracht gegeven om de salarissen van de officieren voor deze maand stop te zetten als de klacht meer dan 100 dagen in behandeling is.

Lees meer: ​​DSP Vedanta Sharma deed zoiets terwijl hij een handdoek droeg, mensen zeiden wat er nu overblijft!

Boos over lopende klacht niet afgehandeld

De functionaris zei dat de instructies door Sharma zijn uitgevaardigd tijdens een vergadering op het districtskantoor van Panchayat op maandag, terwijl hij de lopende klachten in de hulplijn van de eerste minister volgens de afdeling beoordeelde. De Collector instrueerde de agenten om gevoelig te zijn en de grieven binnen de tijdslimiet af te handelen. Hij zei dat er geen enkele klacht zou moeten worden gehoord.

Nalatigheid bij de afwikkeling van een zaak

Sharma gaf ook opdracht om de salarissen van adjunct-commissarissen van gemeentelijke bedrijven stop te zetten wegens nalatigheid in zaken die verband houden met netheid en hulplijn. In het bericht stond dat sommige tehsildars zijn opgedragen om het aantal uitvoerende ingenieurs stop te zetten wegens nalatigheid op het gebied van inkomsten en luiheid bij het behandelen van verschillende zaken.

Lees meer: ​​Patiënten staken door artsen; Geen tijdige behandeling krijgen

Redenmelding uitgegeven

Er is ook een bericht aan de districtsmarketingfunctionaris gestuurd om aan te tonen waarom hij de vergadering niet bijwoonde. Sharma droeg de ambtenaren op dat alle grieven met betrekking tot de hulplijn of resolutie van de Chief Minister binnen de tijdslimiet moesten worden afgehandeld en dat de grieven die meer dan 100 dagen in behandeling waren, uiterlijk op 31 december moesten zijn afgehandeld.

(Geef taal)

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button