Today News

Telangana: Groot succes van de politie, de uitroeiing van de Naxals

Haiderabad: De politie van Telangana en Chhattisgarh heeft veel succes gehad. Zes Naxalites werden gedood in de ontmoeting. Al deze terroristen zijn omgekomen bij een ontmoeting in het bosgebied van Kistaram PS grensgebied in het grensgebied van beide staten. Volgens SP Sunil Dutt van het district Bhadradri Kothagudem in Telangana was de operatie een gezamenlijke operatie van de politie van Telangana, de politie van Chhattisgarh en de CRPF. We vertellen je dat om een ​​einde te maken aan het naxalisme, de staat al verschillende campagnes voert in Chhattisgarh. Op dat moment gaf Naxals zich over uit meer door Naxal getroffen gebieden, waaronder Dantewada.

Homecoming-campagne is aan de gang in Chhattisgarh

De Naxals hebben ook veel te lijden gehad van de thuiskomstoperatie in Chhattisgarh. Volgens het rapport is het aantal Naxals dat zich overgeeft aan de operatie gedaald ten opzichte van vorig jaar. Afgezien hiervan zijn Naxals ook betrapt door beloningen aan te kondigen op Naxals in de staat.

Campagnes tegen de Naxals zullen binnenkort beginnen in deze staten

Laat ons u vertellen dat de Centrale Veiligheidstroepen binnenkort een sterk gecoördineerde en offensieve operatie zullen starten tegen de Naxals in Chhattisgarh, Maharashtra, Andhra Pradesh, Jharkhand en Orissa. Het rapport zei dat de Naxals werden versterkt om grootschalige aanvallen op veiligheidstroepen uit te voeren. De hoogste leiding van de Naxals maakt zich grote zorgen over de afnemende invloed van hun kader in Centraal-India, vooral in Chhattisgarh, Maharashtra en Jharkhand, en zal nu naar deze gebieden gaan en proberen de jeugd in hun kader op te nemen.

Naxalisme stopt, waarschuwt centrale overheid

Onlangs was er nieuws van het Ministerie van Binnenlandse Zaken dat de anti-Naxal expert-eenheid ‘Cobra’ (Commando Battalion for Resolute Action) van de Central Reserve Police Force (CRPF) de operatie zou leiden in samenwerking met de betrokken staatspolitie. Ambtenaren zeggen dat de CRPF 35 voorwaartse bases in deze staten bouwt, wat tegen het einde van dit jaar zal toenemen tot 50. We willen u erop wijzen dat de regering van tijd tot tijd verschillende campagnes heeft gelanceerd om het naxalisme uit te roeien. Sakar weer in actie.

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button