Today News

Tijdens de operatie werden voorraden wapens, raketten, granaten en geweren gevonden in de buurt van de grens met Bangladesh.

Nieuw-Delhi: De politie van Bangladesh heeft een grote hoeveelheid wapens teruggevonden op slechts 3-4 km van de grens met de Indiase staat Tripura. Het Counter Terrorism and Transnational Crime Team van het buurland CTTC heeft dit geweldige werk geleverd.

Explosieven van militaire kwaliteit teruggevonden

De explosieven van militaire kwaliteit werden teruggevonden in het Satchari National Park in Habibganj, Bangladesh. Onder de teruggevonden wapens waren 15 raketgranaten, 510 patronen van machinegeweermunitie en 25 boosters.

Waar zal het worden gebruikt? Bangladesh tegen India destabiliseren

De politie van Bangladesh onderzoekt of er een samenzwering wordt gesmeed om met deze wapens terroristische activiteiten uit te voeren in Bangladesh of aangrenzende gebieden van India. In feite hebben extremistische krachten en jihadistische groepen in Bangladesh lang geprobeerd de regering te destabiliseren.

Lees meer- Pak: Minister van Binnenlandse Zaken grapte … Als Sharif terug wil, geef ik hem een ​​vliegticket

Pakistaanse samenzwering vermoed

Indiase inlichtingendiensten hebben al hun vrees geuit dat jihadistische groepen zoals Jamaat-ul-Mujahideen Bangladesh (JMB) vanaf de grens met Bangladesh tegen India samenzweren en dat de Pakistaanse inlichtingendienst (ISI) de Bengaalse terroristische organisatie JMB (Jamaat-ul-Mujahideen) financiert . .

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button