Today News

Toen er ruzie was, belde de vrouw haar minnaar aan de telefoon, doodde haar man en gooide zijn lichaam in de put.

Anil Nagar / Rajgarh: Een verontrustend incident is aan het licht gekomen in het Rajgarh-district van Madhya Pradesh, waar een vrouw haar man samen met haar vriend heeft vermoord. Het incident vond plaats in het politiebureau van Machalpur in Rajgarh, waar de vrouw haar man samen met haar vriend vermoordde. Toen er ruzie was tussen man en vrouw, belde de vrouw haar minnaar aan de telefoon. De vrouw sloeg haar man brutaal met een stok en doodde hem ter plekke.

Het bloed dat ter plaatse viel, werd schoongemaakt met water

Om het bewijs van de moord te vernietigen, gooiden de twee het lichaam in het bronwater en maakten het ter plaatse liggende bloed schoon met water. De politie heeft in de zaak twee verdachten aangehouden.

Het lichaam van een jonge man werd dood gevonden in de put

In feite werd het lichaam van een jonge man dood aangetroffen in een put in Lakhoni onder het politiebureau van Machalpur in Rajgarh. De dorpelingen hebben de politie telefonisch verwittigd. Toen de politie ter plaatse kwam, werd het lichaam geïdentificeerd als Kisan Dangir.

Lees meer: ​​​​De Pakistaanse premier Imran deelde een video, zegt Manpower – de grens van schaamteloosheid!

Toen de vrouw werd ondervraagd, verdacht de politie de vriend en de vrouw

Na het onthullen van het mysterie van de blinde moord, ontdekte de politie in het dorp dat de man van het dorp een affaire had met de vrouw. Wanneer de politie de minnaar en de vrouw verdenkt, wordt de vrouw ondervraagd, zodat de vrouw haar best doet om de politie in verwarring te brengen. Hij kon de politie niet lang in verwarring brengen. Onder hard verhoor bekende de vrouw haar misdaad, waarbij ze haar man samen met haar vriend vermoordde.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button