Today News

Tweet van premier Modi voor Kanpur, ontdek welke geschenken dinsdag worden gegeven

Nieuw-Delhi: Premier Narendra Modi vertrekt dinsdag naar Kanpur. Voorafgaand aan zijn bezoek aan Kanpur twitterde premier Modi over de mensen van Kanpur. Hij zei in zijn tweet dat het ontwikkelingswerk dat in Kanpur wordt gestart, de stedelijke infrastructuur zou verbeteren en het ‘levensgemak’ van de mensen zou bevorderen.

Kanpur gaat deze geschenken krijgen

Premier Modi twitterde en zei dat ik ernaar uitkijk om morgen 28 december onder de mensen van Kanpur te zijn. Ik zal de oproepingsceremonie toespreken in IIT Kanpur. Daarna zal ik het hele deel van het Kanpur Metro Rail-project inwijden. Er zal ook een niet-punk multiproduct-pijplijnproject worden geopend.

Lees meer: ​​China maakte van Bangladesh een ‘wapen’ om India kwaad te doen, dit is een samenzwering!

Schema van het bezoek van premier Modi aan Kanpur

We willen graag mededelen dat premier Narendra Modi dinsdag om 13.30 uur het hele traject van het Kanpur Metro Rail Project inhuldigt. Tijdens de ceremonie zal de premier ook het Bina-Panki Multiproduct Pipeline Project inhuldigen. Eerder zal de premier om 11.00 uur de 54e oproeping van IIT Kanpur bijwonen.

Premier Modi neemt de metro

Laat ons weten dat het verbeteren van stedelijke mobiliteit een van de belangrijkste aandachtsgebieden is van premier Modi. De inhuldiging van het hele Kanpur Metro Rail-project is een volgende stap in deze richting. Het hele traject van 9 km van IIT Kanpur tot Moti Lake. De premier zal het Kanpur Metro Rail Project inspecteren en een metrorit maken van het IIT-metrostation naar Geeta Nagar. De gehele lengte van het Kanpur Metro Rail-project is 32 km en het wordt gebouwd voor een bedrag van meer dan Rs 11.000 crore.

Wat is een niet-punk-pijplijnproject met meerdere producten?

De premier zal het non-punk multiproduct pijplijnproject inwijden. Het 356 km lange project heeft een capaciteit van ongeveer 3,45 miljoen ton per jaar. Het project, dat zich uitstrekt van Bina-raffinaderij in Madhya Pradesh tot Panki in Kanpur, is gebouwd voor een bedrag van meer dan Rs 1.500 crore. Dit zal de regio helpen om toegang te krijgen tot aardolieproducten zonder raffinaderijen.

Lees meer: ​​Mamata’s grote klacht tegen Centrum, ‘22.000 patiënten krijgen geen medicijnen na verbod’

Op blockchain gebaseerde digitale graad is geïntroduceerd

De premier zal de belangrijkste gast zijn bij de 54e oproeping van IIT Kanpur. Tijdens de oproeping zullen aan alle studenten digitale graden worden toegekend via een interne blockchain-gestuurde technologie die is ontwikkeld aan het Instituut in het kader van het National Blockchain Project. De premier zal een op blockchain gebaseerde digitale graad introduceren.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button