Today News

UP: Een dergelijke verkiezingsbelofte werd gedaan door de Samajwadi-partij, die op sociale media werd getrolld

Lucknow: Namens de partijen worden politieke aankondigingen en beloften gedaan voor de parlementsverkiezingen in UP volgend jaar. Nu heeft de Samajwadi-partij een belofte gedaan die voor controverse heeft gezorgd.

5-5 lakh roepies voor degenen die bij het ongeval zijn omgekomen

De Samajwadi-partij (SP) heeft een schadevergoeding van Rs 5 lakh getweet aan elk van de fietsers die bij het ongeval zijn omgekomen. De SP zei in een tweet dat de SP-regering Rs 5 lakh zou betalen als compensatie voor de dood van fietsers bij het ongeval.

Partij getrolld op sociale media

Er is controverse ontstaan ​​over de verkiezingsbeloften van de SP. Mensen trollen SP en Akhilesh Yadav op sociale media. Een gebruiker schreef dat velen voor Rs 5 lakh hun bejaarde grootvader en andere ouderen zouden vermoorden.

Een andere gebruiker zei: ‘Hé broer, doe iets zodat het inkomen van iedereen stijgt en niemand meer gaat fietsen…’

SP 0

Akhilesh houdt een rokerige verkiezingsbijeenkomst

Laat het bekend zijn dat om de overwinning van SP in de vergadering te verzekeren, Akhilesh Yadav zich verzamelt in UP. Hij gaat in deze bijeenkomsten het werk van de regering beschrijven en doet een beroep op een nieuwe kans. De BJP wordt geleid door premier Narendra Modi, minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah, nationale president JP Nadda en eerste minister Yogi Adityanath.

Lees meer – Amit Shah voegt naam Samajwadi Party toe aan ABCD, kondigt nieuwe volledige vorm aan

‘UP mensen begrijpen de waarheid’

Premier Narendra Modi richtte zich op Akhilesh Yadav tijdens een openbare bijeenkomst in Kanpur op dinsdag. Premier Modi zei: ‘Er zijn al eerder vuldozen gevonden in Kanpur. De wereld weet wie er achter deze corruptie zit. Vóór 2017 had hij de geur van corruptie overal in UP verspreid. Nu is de BJP-regering bezig deze rotzooi op te ruimen. Dit is de waarheid van UP, die mensen begrijpen.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button