Today News

Uttar Pradesh verkiezingen: BJP’s brahmaanse leiders ontmoeten Nadda, de verkiezingssfeer is verhit

Nieuw-Delhi: Brahmaanse leiders van de Bharatiya Janata Party (BJP) in Uttar Pradesh hebben vandaag partijvoorzitter JP Naddar ontmoet. Een dag eerder hadden deze leiders besproken om deze gemeenschap in hun voordeel in de staat te laten stemmen. Laat ons weten dat in Uttar Pradesh begin volgend jaar parlementsverkiezingen zullen worden gehouden. In een dergelijke situatie zijn verschillende kwesties van deze gemeenschap in detail besproken in de ontmoeting met Nadda van vandaag. Eerder hielden meer dan een dozijn brahmaanse leiders van de BJP in Uttar Pradesh een bijeenkomst op zondag in de residentie van de partijstaatsverkiezingsleider en de minister van de Unie Dharmendra Pradhan om een ​​strategie uit te werken om de leden van de gemeenschap te bereiken.

Er werd een commissie gevormd om de brahmaanse leden te bereiken.

Volgens bronnen heeft de partij een commissie gevormd om de brahmaanse leden van de gemeenschap te bereiken, onder wie de BJP-chef zweep in de Rajya Sabha Shiv Pratap Shukla, partijleider Abhijit Mishra, voormalig nationaal secretaris en Gujarat-parlementslid Ram Bhai Mokaria en Mahesh. Sharma. .. Brahmaanse leiders, waaronder minister van de Unie Ajay Mishra, zullen contact opnemen met leden van de gemeenschap in hun respectieve gebieden van de staat. Mishra’s zoon is gearresteerd in Lakhimpur Kheri-geweld.

Laat weten dat vandaag de huidige Corona-situatie voor de komende parlementsverkiezingen in vijf staten is besproken. Er is echter nog geen besluit genomen om de parlementsverkiezingen uit te stellen. Volgens de kiescommissie is de situatie in de kiesdistricten bevredigend. Laat ons u vertellen dat het Hooggerechtshof van Allahabad premier Narendra Modi en de verkiezingscommissie had gevraagd om de parlementsverkiezingen voorlopig uit te stellen vanwege de verslechterende situatie in Corona. Daarna zei de Chief Election Commissioner dat na onderzoek van de belastingsituatie in Uttar Pradesh een definitief besluit zou worden genomen. De commissie heeft ook Punjab, Goa en Uttarakhand bezocht om de voorbereidingen voor de tussentijdse verkiezingen te bekijken.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button