Today News

Vaishno Devi Journey-update: kan Vaishno Devi in ​​het nieuwe jaar gaan? Grote update voor fans

Vaishno Devi Jatra-update: Boeren die de afgelopen 10 dagen aan de spoorlijn in Punjab hebben gezeten, hebben met verschillende eisen aangekondigd de dharna te beëindigen. De boeren zeiden dat ze de dharna zouden beëindigen met de verzekering van Chief Minister Charanjit Singh Channi. Als de verzekering niet wordt vervuld, zullen ze de beweging opnieuw starten.

De treindienst wordt gelanceerd op de route Delhi-Jammu!

Na de aankondiging van de boeren zullen de treindiensten op de routes Delhi-Punjab en Delhi-Jammu nu waarschijnlijk worden hervat. Volgens bronnen zullen RPF-personeel en spoorwegbeambten na het verwijderen van de slinger van boeren het hele spoor nauwkeurig inspecteren. De sporen worden vervolgens getest door een pilootmotor te laten draaien. Als alles goed gaat, kan het treinverkeer vanaf 29 of 30 december weer worden hersteld.

Opluchting voor Vaishnodevi-bezoekers in het nieuwe jaar

Duizenden passagiers die van plan zijn om Vaishno Devi in ​​het nieuwe jaar te bezoeken, hebben opgelucht ademgehaald nadat de boeren van de spoorwegen waren verwijderd. Een paar dagen geleden hadden mensen kaartjes gekocht op de routes Delhi-Jammu en Delhi-Katra. Maar door de beweging van de boeren en herhaalde annuleringen van de trein, stokte hun adem. Hij kon niet begrijpen of hij naar Vaishnodevi Jatra Update kon gaan of niet. Maar deze keer kreeg hij een groot cadeau in het nieuwe jaar.

Boeren protesteren sinds 20 december

Laat ons weten dat de boerenprotesten in Punjab vanaf 20 december dharna’s op de spoorwegen in verschillende delen van Punjab begonnen om hun verschillende eisen te realiseren. In het begin zaten de boeren op 4 plaatsen in dharna, later nam dit aantal toe tot 6. Als gevolg hiervan werden de spoorverbindingen van Delhi naar Punjab, Himachal Pradesh en Jammu en Kasjmir afgesneden.

Lees meer – Op deze manier wordt elke reis plezierig en succesvol, ken de belangrijke regels

Gesprek van boeren met Chief Minister Channi

De hoofdminister van Punjab, Charanjit Singh Channi, nodigde dinsdag opruiende boeren uit naar Chandigarh voor besprekingen. CM Channy zei dat er een tekort was aan ureum en DAP in Punjab als gevolg van de boerenbeweging. Wat de rest van de boeren treft. Bovendien hebben mensen te maken met extreme reisproblemen. Hij verzekerde de boeren dat aan hun eisen zou worden voldaan. Daarna kondigden de boeren aan de staking te beëindigen.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button