Today News

Vanaf vandaag wordt er een avondklok ingesteld in Delhi, ontdek wat open is en wat gesloten is

Nieuw-Delhi: De avondklok is vanaf vandaag (maandag) weer van kracht in de hoofdstad, te midden van een toenemend aantal gevallen van coronavirus per dag. Er geldt een avondklok van 23.00 uur tot 05.00 uur. Zondag zijn in Delhi 290 nieuwe gevallen van corona gemeld, de hoogste stijging op één dag sinds 10 juni. Eerder, op 10 juni, werden volgens de gezondheidsafdeling 305 gevallen van covid geregistreerd in Delhi.

Snelheid van Corona is toegenomen in Delhi

Volgens de GGD is het aantal coronabesmettingen in Delhi inmiddels opgelopen tot 0,55 procent. Op 4 juni bedroeg het aantal Kovid-19-infecties in Delhi 0,6 procent. Het aantal actieve covid-gevallen in Delhi heeft ook de 1.000 overschreden en staat momenteel op 1.103, het hoogste sinds 1 juli toen er 1.357 actieve coronagevallen waren. In de afgelopen 24 uur is één Kovid-19 overleden in Delhi, wat het dodental op 25.105 brengt.

Lees meer – De eerste symptomen van Omicron, te herkennen aan het gehoor

Omicron groeit snel in Delhi

Laat ons weten dat tot nu toe 142 gevallen van Kovid’s nieuwe vorm Omicron zijn geïdentificeerd in Delhi, ze ondergaan behandeling. Delhi heeft momenteel het hoogste aantal Omicron-gevallen in India. Tot dusver zijn in het land 57 gevallen van Omicron gevonden. De avondklok is vanaf vandaag van kracht in Delhi vanwege het groeiende aantal gevallen van Corona. Ontdek welke mensen tijdens de avondklok het huis uit mogen.

Van deze items wordt afgezien tijdens de avondklok

1- Er zijn kortingen bij het lopen naar nabijgelegen winkels om voedsel, fruit en groenten, zuivel- en zuivelproducten, medicijnen enz.

2- Reizen is toegestaan ​​door een geldig ticket te maken vanaf het vliegveld / treinstation / ISBT.

Lees meer- Hoeveel maanden na de tweede dosis wordt de boosterdosis ingenomen? Het antwoord op deze vraag is gevonden

3- Print- en tv-journalisten mogen zich verplaatsen op vertoon van een geldige identiteitskaart.

4- Levering van essentiële artikelen, waaronder voedselartikelen, farmaceutische producten, medische apparatuur kan worden gedaan via e-commerce.

Er zullen ook kortingen zijn op winkels, etenswaren, kruidenierswaren, groenten en fruit, zuivel- en melkstalletjes, vlees en vis, diervoeder, medicijnen en medicijnen.

6- Degenen die zich laten vaccineren op vertoon van een geldige identiteitskaart en registratieformulier (hardcopy of softcopy) zullen ook worden vrijgesteld van de avondklok.

Er geldt een avondklok in Delhi tijdens de nachtelijke avondklok. Overbodige winkels worden gesloten. Er zal worden opgetreden tegen degenen die ‘s nachts uitgaan.

Live uitzending

    ,

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button